MUTLU GÜNÜMÜZ

YAŞAM 06.04.2017 - 16:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3163+ kez okundu.
 

MUTLU GÜNÜMÜZ

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız'ın kızı,...
...gazetemiz Grafikeri Nazlı Yıldız, Merhum Ahmet Karataş'ın oğlu Recep Karataş ile 7-8 Nisan Cuma(bugün) ve Cumartesi(yarın) günleri gerçekleşecek düğün töreni ile dünya evine giriyor.Bugün Bulancak Doğa Piknik'te başlayacak olan düğün yarın akşam Rüyam Düğün Salonu'nda gerçekleşecek olan törenle birlikte son bulacak. Nazlı ve Recep çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz. 
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız'ın kızı,...
...gazetemiz Grafikeri Nazlı Yıldız, Merhum Ahmet Karataş'ın oğlu Recep Karataş ile 7-8 Nisan Cuma(bugün) ve Cumartesi(yarın) günleri gerçekleşecek düğün töreni ile dünya evine giriyor.
Bugün Bulancak Doğa Piknik'te başlayacak olan düğün yarın akşam Rüyam Düğün Salonu'nda gerçekleşecek olan törenle birlikte son bulacak. Nazlı ve Recep çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.