‘Mutfakta yangın var, işsizlik hat safhada’

GÜNDEM 06.02.2019 - 17:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2266+ kez okundu.
 

‘Mutfakta yangın var, işsizlik hat safhada’

Keşap’ta partisinin aday tanıtım toplantısına katılan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu; “Giresun’u kazanacağız, Keşap’ı, diğer ilçelerimizi kazanacağız, Türkiye’yi kazanacağız.
Herkesi kucaklayacağız. Cumhuriyet’i bizlere bırakanlara borcumuz var” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti ittifakı ile aday gösterilen Murat Bıçakçı’nın Keşap Ali Bayramoğlu parkında düzenlenen açık hava toplantısında bir konuşma yapan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu; ‘’Keşap benim en çok geldiğim ilçelerden biri ve bugün burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Keşap hep bana sahip çıktı. Burada Murat Bıçakçı’nın kazanacağını görüyorum. Ben de sizlere söz veriyorum Murat Başkanın arkasında duracağım, Keşap Giresun’un bir mahallesi gibi olacak. 10 yıldır belediye başkanıyım Keşaplıların büyük desteğini gördüm. Bir kez daha tüm Keşaplılara şükranlarımı sunuyorum, beni Giresun’da hiç yalnız bırakmadınız. Şimdi sıra bana geldi. Giresun’da seçimi alacağız hiç merak etmeyin hem de fark atacağız. Ondan sonra bana bir görev daha düşecek, Keşap bana nasıl destek olduysa bende Keşap’a destek olacağım. Giresun’un bir mahallesi gibi Keşap’ın arkasında duracağım. Göreceksiniz ki Keşap’ta neler yapılıyor” dedi. Ülkemizin gerçekten çok zor bir dönemden geçtiğini vurgulayan Başkan Kerim Aksu şöyle devam etti; “Daha önce bundan daha kötüsünü görmedik. Evlerde yangın var, mutfakta yangın var. İşsizlik had safhada, ülkemiz çok kötü yönetiliyor. Üretim bitmiş, her şey ithal, insanlar borç harç içerisinde boğuşuyor. Bu ülke bu kadar kötü yönetilmeyi hak etmiyor. Bir yola çıkıyoruz 53 günümüz kaldı. 53 gün sonra ilk önce yerel seçimleri alacağız. Giresun’u ve bütün ilçeleri de alacağız. İktidar artık halkımıza umut vermiyor. Gerçek vatanseverlerle ve halkımızla ittifak yapacağız. İttifak tabanda olur. Burada örnek bir ittifak var. Bunun adı halkın ittifakı. Halkımızın sağduyusuna güveniyorum. Keşap Belediye Başkan adayımızı sizlere emanet ediyorum.”
Keşap’ta partisinin aday tanıtım toplantısına katılan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu; “Giresun’u kazanacağız, Keşap’ı, diğer ilçelerimizi kazanacağız, Türkiye’yi kazanacağız.

Herkesi kucaklayacağız. Cumhuriyet’i bizlere bırakanlara borcumuz var” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti ittifakı ile aday gösterilen Murat Bıçakçı’nın Keşap Ali Bayramoğlu parkında düzenlenen açık hava toplantısında bir konuşma yapan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu; ‘’Keşap benim en çok geldiğim ilçelerden biri ve bugün burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Keşap hep bana sahip çıktı. Burada Murat Bıçakçı’nın kazanacağını görüyorum. Ben de sizlere söz veriyorum Murat Başkanın arkasında duracağım, Keşap Giresun’un bir mahallesi gibi olacak. 10 yıldır belediye başkanıyım Keşaplıların büyük desteğini gördüm. Bir kez daha tüm Keşaplılara şükranlarımı sunuyorum, beni Giresun’da hiç yalnız bırakmadınız. Şimdi sıra bana geldi. Giresun’da seçimi alacağız hiç merak etmeyin hem de fark atacağız. Ondan sonra bana bir görev daha düşecek, Keşap bana nasıl destek olduysa bende Keşap’a destek olacağım. Giresun’un bir mahallesi gibi Keşap’ın arkasında duracağım. Göreceksiniz ki Keşap’ta neler yapılıyor” dedi.

Ülkemizin gerçekten çok zor bir dönemden geçtiğini vurgulayan Başkan Kerim Aksu şöyle devam etti; “Daha önce bundan daha kötüsünü görmedik. Evlerde yangın var, mutfakta yangın var. İşsizlik had safhada, ülkemiz çok kötü yönetiliyor. Üretim bitmiş, her şey ithal, insanlar borç harç içerisinde boğuşuyor. Bu ülke bu kadar kötü yönetilmeyi hak etmiyor. Bir yola çıkıyoruz 53 günümüz kaldı. 53 gün sonra ilk önce yerel seçimleri alacağız. Giresun’u ve bütün ilçeleri de alacağız. İktidar artık halkımıza umut vermiyor. Gerçek vatanseverlerle ve halkımızla ittifak yapacağız. İttifak tabanda olur. Burada örnek bir ittifak var. Bunun adı halkın ittifakı. Halkımızın sağduyusuna güveniyorum. Keşap Belediye Başkan adayımızı sizlere emanet ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.