‘MUSTAFA KEMALLER TÜKENMEZ’

GÜNDEM 11.11.2019 - 09:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2341+ kez okundu.
 

‘MUSTAFA KEMALLER TÜKENMEZ’

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 81. Yıldönümünde bir kez daha anıldı.
Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan ve Yağmur Tepe ve Tayfun Akın adlı öğrencilerin sunumunu yaptığı,10 Kasım Atatürk’ü Anma programı kapsamında Bulancak’ta ilk tören 10 Kasım Pazar günü Bulancak Cumhuriyet meydanında saat 08.45’de Atatürk anıtına çelenk sunumu ile yapıldı.  Bulancak Kaymakamlık çelengini Kaymakam Ali İkram Tuna, Bulancak Belediye Başkanlığı çelengini Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, AK Parti çelengini İlçe Başkan Yardımcısı Erol Türkmen, CHP çelengini İlçe Başkanı Ahmet Akgün, MHP çelengini İlçe Başkanı Erdoğan Işıkdemir sundu. Çelenk sunumunda sonra saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile program devam etti. Saat 09.05’de ise çalan siren sesi ile törene katılanlar ve meydandaki vatandaşlar saygı duruşunda bulundu. Ardından Bulancak İmam Hatip Ortaokulunda devam eden program saat 09.30’da başladı. Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Murat Keküllüoğlu, günün anlam ve önemini ifade eden konuşmayı yaptı. Sonrasında ise Gökdeniz Dayı isimli öğrenci ‘Mustafa Kemaller Tükenmez’ adlı şiir okudu. Atatürk’ün vefatının anlatıldığı video gösterimi, okul öğrencilerinin oratoryo gösterisi, sonrasında 10 Kasım konulu ilçe genelinde yapılan şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında derece alanlara ödülleri Kaymakam Ali İkram Tuna ve protokol üyeleri tarafından hediye takdim edildi.
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 81. Yıldönümünde bir kez daha anıldı.

Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan ve Yağmur Tepe ve Tayfun Akın adlı öğrencilerin sunumunu yaptığı,10 Kasım Atatürk’ü Anma programı kapsamında Bulancak’ta ilk tören 10 Kasım Pazar günü Bulancak Cumhuriyet meydanında saat 08.45’de Atatürk anıtına çelenk sunumu ile yapıldı.  Bulancak Kaymakamlık çelengini Kaymakam Ali İkram Tuna, Bulancak Belediye Başkanlığı çelengini Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, AK Parti çelengini İlçe Başkan Yardımcısı Erol Türkmen, CHP çelengini İlçe Başkanı Ahmet Akgün, MHP çelengini İlçe Başkanı Erdoğan Işıkdemir sundu.

Çelenk sunumunda sonra saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile program devam etti. Saat 09.05’de ise çalan siren sesi ile törene katılanlar ve meydandaki vatandaşlar saygı duruşunda bulundu. Ardından Bulancak İmam Hatip Ortaokulunda devam eden program saat 09.30’da başladı. Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Murat Keküllüoğlu, günün anlam ve önemini ifade eden konuşmayı yaptı. Sonrasında ise Gökdeniz Dayı isimli öğrenci ‘Mustafa Kemaller Tükenmez’ adlı şiir okudu. Atatürk’ün vefatının anlatıldığı video gösterimi, okul öğrencilerinin oratoryo gösterisi, sonrasında 10 Kasım konulu ilçe genelinde yapılan şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında derece alanlara ödülleri Kaymakam Ali İkram Tuna ve protokol üyeleri tarafından hediye takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.