Murat Oturak vefat etti

VEFAT 11.11.2016 - 10:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3311+ kez okundu.
 

Murat Oturak vefat etti

Bulancak'ın sevilen ve tanınan isimlerinden Murat Oturak(65) hayatını kaybetti.
Bulancak esnaflarından merhum İdris ve merhume Ayşe Oturak’ın oğlu; Emine Karaahmet, Mustafa Oturak, merhum Durmuş, mehum Şükrü, merhum Hamdi ve merhume Fatma Anapa’nın kardeşleri; Emine, Tahsin, Ayşe, Cevat ve Hamdi Oturak’ın babaları; AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü ve Murat Ünal’ın kayınpederi; Hüseyin Fat’ın eniştesi; Türkan Oturak’ın eşi Murat Oturak'ın vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Oturak'ın cenazesi Çarşamba günü öğle namazını müteakip Orta Camii’de kılınan cenaze namazından sonra Burunucu köyü Orta Dikmen Mevkii aile kabristanlığında toprağa verildi.Cenaze törenine Giresun Valisi Hasan Karahan, Bulancak Kaymakamı Hamit Genç, Belediye Başkanları, Daire Müdürleri, protokol üyeleri, siyasetçiler, vatandaşlar ve çok sayıda aile eşrafı katıldı. Merhum Oturak'a Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz. 
Bulancak'ın sevilen ve tanınan isimlerinden Murat Oturak(65) hayatını kaybetti.
Bulancak esnaflarından merhum İdris ve merhume Ayşe Oturak’ın oğlu; Emine Karaahmet, Mustafa Oturak, merhum Durmuş, mehum Şükrü, merhum Hamdi ve merhume Fatma Anapa’nın kardeşleri; Emine, Tahsin, Ayşe, Cevat ve Hamdi Oturak’ın babaları; AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü ve Murat Ünal’ın kayınpederi; Hüseyin Fat’ın eniştesi; Türkan Oturak’ın eşi Murat Oturak'ın vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Oturak'ın cenazesi Çarşamba günü öğle namazını müteakip Orta Camii’de kılınan cenaze namazından sonra Burunucu köyü Orta Dikmen Mevkii aile kabristanlığında toprağa verildi.
Cenaze törenine Giresun Valisi Hasan Karahan, Bulancak Kaymakamı Hamit Genç, Belediye Başkanları, Daire Müdürleri, protokol üyeleri, siyasetçiler, vatandaşlar ve çok sayıda aile eşrafı katıldı. Merhum Oturak'a Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.