‘Muhtarlık sevgi ve hizmettir’

GÜNDEM 30.03.2020 - 17:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2768+ kez okundu.
 

‘Muhtarlık sevgi ve hizmettir’

Piraziz Yenimahalle’nin sevilen muhtarı Mustafa Uzunalioğlu, Piraziz’de sosyal destek grubunda evden çıkamayan 65 yaş üstü insanlara yardım elini uzatıp ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor.
Mahalle halkının kendisine karşı büyük bir teveccühü olduğunu söyleyen Uzun, “Kimsesizlerin kimsesi olmak benim görevimdir” dedi. Muhtar Uzun, “Muhtarlık fedakarlık, sevgi ve hizmettir. Dilek ve isteklerinizi ilgili makamlara ve kurumlara ileterek yapmaya çalışıyorum. Kimsesizlerin kimsesi olmak benim görevimdir. Yenimahalle’de yaşayan vatandaşlara her konuda dün olduğu gibi bugün zor günlerde de yardım eli uzatan Mustafa Uzun , “İçimdeki yardımseverlik duygusu çocukluğumdan bu yana hiç değişmedi. Doğup büyüdüğüm Yenimahalle’mde yaşayan vatandaş benden bir yardım isteyince hemen koştum. Yenimahalle Muhtarlığı olarak tüm imkanları seferber ederek giyecek, yiyecek gibi yardımlarda bulunuyoruz. Yenimahalle’yi çok seviyorum. Ülkemiz zor bir dönemeçten geçiyor. Piraziz’de vefa sosyal destek grubu içinde yer alan arkadaşlarla birlikte evde kalan 65 yaş üstü insanlarımıza elimizden gelen ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz” diye konuştu.
Piraziz Yenimahalle’nin sevilen muhtarı Mustafa Uzunalioğlu, Piraziz’de sosyal destek grubunda evden çıkamayan 65 yaş üstü insanlara yardım elini uzatıp ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor.

Mahalle halkının kendisine karşı büyük bir teveccühü olduğunu söyleyen Uzun, “Kimsesizlerin kimsesi olmak benim görevimdir” dedi.

Muhtar Uzun, “Muhtarlık fedakarlık, sevgi ve hizmettir. Dilek ve isteklerinizi ilgili makamlara ve kurumlara ileterek yapmaya çalışıyorum. Kimsesizlerin kimsesi olmak benim görevimdir. Yenimahalle’de yaşayan vatandaşlara her konuda dün olduğu gibi bugün zor günlerde de yardım eli uzatan Mustafa Uzun , “İçimdeki yardımseverlik duygusu çocukluğumdan bu yana hiç değişmedi. Doğup büyüdüğüm Yenimahalle’mde yaşayan vatandaş benden bir yardım isteyince hemen koştum. Yenimahalle Muhtarlığı olarak tüm imkanları seferber ederek giyecek, yiyecek gibi yardımlarda bulunuyoruz. Yenimahalle’yi çok seviyorum. Ülkemiz zor bir dönemeçten geçiyor. Piraziz’de vefa sosyal destek grubu içinde yer alan arkadaşlarla birlikte evde kalan 65 yaş üstü insanlarımıza elimizden gelen ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.