Muhtarlar Valilik makamında

TURİZM 28.11.2018 - 16:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 23729+ kez okundu.
 

Muhtarlar Valilik makamında

Valilik Toplantı Salonunda, 27 Kasım Salı günü il merkezi ve ilçelerden gelen muhtarlarla bir araya gelen Vali Sarıfakıoğulları, muhtarların köyleriyle ilgili sorun ve taleplerini dinledi.
Muhtarlar tarafından iletilen talep ve sorunların giderilmesi için ilgili kurum amirlerine çalışmalara biran önce başlanılması talimatı veren Vali Sarıfakıoğulları, muhtarlardan çalışmaların aksatılmadan yürütülebilmesi için kamu kurum ve kuruluşları ile hizmet getiren kişi veya kuruluşlara gerekli kolaylığın ve desteğin sağlanması noktasında yardımcı olunmasını istedi.   Vali Sarıfakıoğuları, sık sık muhtarlarla gruplar halinde toplantılar yapılarak, ihtiyaç ve eksikliklerin giderilmesi noktasında yapılacak veya yapılması gerekenlerin değerlendirileceğini ifade etti.
Valilik Toplantı Salonunda, 27 Kasım Salı günü il merkezi ve ilçelerden gelen muhtarlarla bir araya gelen Vali Sarıfakıoğulları, muhtarların köyleriyle ilgili sorun ve taleplerini dinledi.

Muhtarlar tarafından iletilen talep ve sorunların giderilmesi için ilgili kurum amirlerine çalışmalara biran önce başlanılması talimatı veren Vali Sarıfakıoğulları, muhtarlardan çalışmaların aksatılmadan yürütülebilmesi için kamu kurum ve kuruluşları ile hizmet getiren kişi veya kuruluşlara gerekli kolaylığın ve desteğin sağlanması noktasında yardımcı olunmasını istedi.

 
Vali Sarıfakıoğuları, sık sık muhtarlarla gruplar halinde toplantılar yapılarak, ihtiyaç ve eksikliklerin giderilmesi noktasında yapılacak veya yapılması gerekenlerin değerlendirileceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.