‘MÜHRÜ ALMADAN HİZMETE BAŞLADIK’

SİYASET 11.03.2019 - 17:19, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2817+ kez okundu.
 

‘MÜHRÜ ALMADAN HİZMETE BAŞLADIK’

Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, açıkladıkları projelerin ve yaptıkları eleştirilerin ardından Bulancaklıların birçok hizmete kavuşturulduğunu söyledi.
CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, canlı yayınlarına devam ederek Bulancaklıların sorularına cevap vermeye devam ediyor. Pazar akşamı canlı yayında vatandaşların sorularını cevaplayan Başkan Adayı Sıbıç, “Bulancak her geçen gün nüfus olarak büyüyen fakat hizmet olarak küçülen bir şehirdir. Yola çıktığımız ilk günden beri bahsettiğim en önemli konu; Bulancaklı hemşerilerimizle birlikte bu şehri yönetmek ve güzelleştirmektir. 3 aydır seçim çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Bizler kimseyi tehditle şantajla yanımıza çağırmıyoruz, aksine diyoruz ki sizin bedenen bizim yanımızda olmanıza gerek yok kalben ve fikren bizim yanımızda olun yeter. Dolayısıyla bizi sahalarda 3-5 kişi geziyor diye küçük görenler zorla ve şantajla yanlarında tuttukları insanların ahını almaktadır. Bizler bu yola Bulancağımıza hizmet etmek için çıktık. Çıktığımız bu yol öyle güzel dostluklarla ve samimiyetle devam ediyor ki bunu bizleri kötüleyenler hayal bile edemezler. Biz ne dedik, Bulancak'a hizmet edeceğiz dedik. Düşünün daha mührü almadan bile bu memlekete öyle güzel hizmetler ettik ki, Bulancaklı hemşerilerimiz bize bunların duasını ediyor. İlk yola çıktığımızda dedik ki otoparkları ücretsiz yapacağız, bir baktık bizim bu söylemimizin ardından mevcut belediye başkanı hemen Salı günleri otoparkları ücretsiz yaptı. Dedik ki, Bulancak'ta gençlerimizin zaman geçirmesi ve birazcık eğlenebilmesi için konser dahi yapılmıyor, ardından Bulancaklı kardeşlerimiz konser ile eğlendi. Dedik ki İskelemiz hala yapılmadı, apar topar iskeleyi söktüler yapmaya başladılar. Dedik ki Bulancak Yakup Zere Sanayi Sitesini düzenleyip sanayi esnafımıza yakışır bir site yapacağız, aynı şekilde apar topar sanayinin yollarını söküp proje açıkladılar. Görüyorsunuz ki, biz daha mührü elimize almadan güzel hizmetlere imza attık. 5 yıl boyunca insanların gönlüne giremeyen sayın Yakar, sizlerin parası ile Bulancak'ı kendi resimleri ile süslemeye başladı. Seçimdir, bizde yapıyoruz bazı süslemeler, ama tamamen bu işler gönüllü insanların kendi emekleri ile oluyor. Belediyenin parası ve belediyenin imkanları ile kendi resmimizi her tarafa asarak insanların gönlüne girmeye çalışmıyoruz. Bulancaklı hemşerilerim beni afişlerde değil, her zaman yanında görüyor ve de görmeye devam edecektir” dedi. Başkan Adayı Sıbıç ardından Bahçelievler Mahallesinde yapmak istedikleri Seyir Terası projesini de açıklayarak, “Bulancak'ta insanlarımızın nefes alması için Bahçelievler Mahallesinde bir seyir terası projesi yaptık. Bu projemizde insanlarımız güzel bir manzara eşliğinde sabah kahvaltılarını, öğle ve akşam yemeklerini yiyebilecekler. Ayrıca bu projemizde minik çocuklarımızın zaman geçirebilmesi için küçük bir hayvanat bahçesi de yer alacak” diye konuştu.
Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, açıkladıkları projelerin ve yaptıkları eleştirilerin ardından Bulancaklıların birçok hizmete kavuşturulduğunu söyledi.

CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, canlı yayınlarına devam ederek Bulancaklıların sorularına cevap vermeye devam ediyor.

Pazar akşamı canlı yayında vatandaşların sorularını cevaplayan Başkan Adayı Sıbıç, “Bulancak her geçen gün nüfus olarak büyüyen fakat hizmet olarak küçülen bir şehirdir. Yola çıktığımız ilk günden beri bahsettiğim en önemli konu; Bulancaklı hemşerilerimizle birlikte bu şehri yönetmek ve güzelleştirmektir. 3 aydır seçim çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Bizler kimseyi tehditle şantajla yanımıza çağırmıyoruz, aksine diyoruz ki sizin bedenen bizim yanımızda olmanıza gerek yok kalben ve fikren bizim yanımızda olun yeter. Dolayısıyla bizi sahalarda 3-5 kişi geziyor diye küçük görenler zorla ve şantajla yanlarında tuttukları insanların ahını almaktadır. Bizler bu yola Bulancağımıza hizmet etmek için çıktık. Çıktığımız bu yol öyle güzel dostluklarla ve samimiyetle devam ediyor ki bunu bizleri kötüleyenler hayal bile edemezler. Biz ne dedik, Bulancak'a hizmet edeceğiz dedik. Düşünün daha mührü almadan bile bu memlekete öyle güzel hizmetler ettik ki, Bulancaklı hemşerilerimiz bize bunların duasını ediyor. İlk yola çıktığımızda dedik ki otoparkları ücretsiz yapacağız, bir baktık bizim bu söylemimizin ardından mevcut belediye başkanı hemen Salı günleri otoparkları ücretsiz yaptı. Dedik ki, Bulancak'ta gençlerimizin zaman geçirmesi ve birazcık eğlenebilmesi için konser dahi yapılmıyor, ardından Bulancaklı kardeşlerimiz konser ile eğlendi. Dedik ki İskelemiz hala yapılmadı, apar topar iskeleyi söktüler yapmaya başladılar. Dedik ki Bulancak Yakup Zere Sanayi Sitesini düzenleyip sanayi esnafımıza yakışır bir site yapacağız, aynı şekilde apar topar sanayinin yollarını söküp proje açıkladılar. Görüyorsunuz ki, biz daha mührü elimize almadan güzel hizmetlere imza attık. 5 yıl boyunca insanların gönlüne giremeyen sayın Yakar, sizlerin parası ile Bulancak'ı kendi resimleri ile süslemeye başladı. Seçimdir, bizde yapıyoruz bazı süslemeler, ama tamamen bu işler gönüllü insanların kendi emekleri ile oluyor. Belediyenin parası ve belediyenin imkanları ile kendi resmimizi her tarafa asarak insanların gönlüne girmeye çalışmıyoruz. Bulancaklı hemşerilerim beni afişlerde değil, her zaman yanında görüyor ve de görmeye devam edecektir” dedi.

Başkan Adayı Sıbıç ardından Bahçelievler Mahallesinde yapmak istedikleri Seyir Terası projesini de açıklayarak, “Bulancak'ta insanlarımızın nefes alması için Bahçelievler Mahallesinde bir seyir terası projesi yaptık. Bu projemizde insanlarımız güzel bir manzara eşliğinde sabah kahvaltılarını, öğle ve akşam yemeklerini yiyebilecekler. Ayrıca bu projemizde minik çocuklarımızın zaman geçirebilmesi için küçük bir hayvanat bahçesi de yer alacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.