MOBİL SANTRAL DEVREDE

GÜNDEM 05.08.2019 - 18:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4324+ kez okundu.
 

MOBİL SANTRAL DEVREDE

AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Milletvekili Aydın’a Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mete Bahadır Yılmaz ve Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi Mütevelli Heyeti Üyesi Ali Fatoğlu çalışmalar hakkında bilgi verdiler. OSB’nin tam kapasiteye ulaştığında 5 bine yakın kişinin istihdam edilecek olmasının bölge için çok olumlu olduğunu ifade eden Milletvekili Aydın, “Temellerini attığımız ve yatırımcılarımızın hızla inşaat faaliyetlerine devam ettiği Organize Sanayi Bölgemiz Giresun ve ilçelerimizin ekonomisi için lokomotif görevi görecektir. Hem ülke ekonomimiz açısından hem de bölge ekonomimiz için ciddi anlamda katkısı olacak OSB’de yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Şuan da yapımı devam eden trafo merkezimizin yanı sıra bölgede bulunan firmalarımızın enerji ihtiyacını ve Giresun enerjisinin büyük bir kısmını karşılayacak mobil santralimizde devreye alındı. Bu yatırım OSB’miz dışında Giresun ilimizin de faydalanacağı çok önemli bir yatırımdır” dedi. Giresun 2. OSB’nin ve Giresun’unun enerji ihtiyacını karşılayacak 154 kV Trafo Merkezinin yapımına hızla devam edildiğini belirten OSB Müdürü Yılmaz, “Trafo merkezi faaliyete geçene kadar, yatırımcılarımızın ve ilimizin enerji ihtiyacını karşılayacak Mobil Santralimiz devreye alındı. Sınırlı sayıdaki mobil santralin Giresun’a gönderilmesine ve 2. OSB’mizde tesis edilmesinde emeği geçen başta Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız sayın Nurettin Canikli’ye, Milletvekillerimiz sayın Cemal Öztürk, sayın Kadir Aydın ve sayın Sabri Öztürk’e, TEİAŞ Genel Müdürlüğüne ve TEİAŞ 14. Trabzon Bölge Müdürlüğüne, Elektrik Mühendisi Ümit Çetinkaya’ya ve AKSA Elektrik Giresun il Müdürlüğüne çok teşekkür ederiz. Her şey Giresun için” ifadelerini kullandı.
AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Milletvekili Aydın’a Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mete Bahadır Yılmaz ve Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi Mütevelli Heyeti Üyesi Ali Fatoğlu çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

OSB’nin tam kapasiteye ulaştığında 5 bine yakın kişinin istihdam edilecek olmasının bölge için çok olumlu olduğunu ifade eden Milletvekili Aydın, “Temellerini attığımız ve yatırımcılarımızın hızla inşaat faaliyetlerine devam ettiği Organize Sanayi Bölgemiz Giresun ve ilçelerimizin ekonomisi için lokomotif görevi görecektir. Hem ülke ekonomimiz açısından hem de bölge ekonomimiz için ciddi anlamda katkısı olacak OSB’de yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Şuan da yapımı devam eden trafo merkezimizin yanı sıra bölgede bulunan firmalarımızın enerji ihtiyacını ve Giresun enerjisinin büyük bir kısmını karşılayacak mobil santralimizde devreye alındı. Bu yatırım OSB’miz dışında Giresun ilimizin de faydalanacağı çok önemli bir yatırımdır” dedi.

Giresun 2. OSB’nin ve Giresun’unun enerji ihtiyacını karşılayacak 154 kV Trafo Merkezinin yapımına hızla devam edildiğini belirten OSB Müdürü Yılmaz, “Trafo merkezi faaliyete geçene kadar, yatırımcılarımızın ve ilimizin enerji ihtiyacını karşılayacak Mobil Santralimiz devreye alındı. Sınırlı sayıdaki mobil santralin Giresun’a gönderilmesine ve 2. OSB’mizde tesis edilmesinde emeği geçen başta Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız sayın Nurettin Canikli’ye, Milletvekillerimiz sayın Cemal Öztürk, sayın Kadir Aydın ve sayın Sabri Öztürk’e, TEİAŞ Genel Müdürlüğüne ve TEİAŞ 14. Trabzon Bölge Müdürlüğüne, Elektrik Mühendisi Ümit Çetinkaya’ya ve AKSA Elektrik Giresun il Müdürlüğüne çok teşekkür ederiz. Her şey Giresun için” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.