Mizah diliyle tıp mesleği konferansı yapıldı

GÜNDEM 21.09.2017 - 11:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2687+ kez okundu.
 

Mizah diliyle tıp mesleği konferansı yapıldı

Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen 'Mizah Diliyle Tıp Mesleği' adlı konferans Harezmi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
20 Eylül 2017 Çarşamba günü gerçekleşen konferansa konuşmacı olarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Şaban Şimşek katıldı. Prof. Dr. Şaban Şimşek, konferansta tıp mesleğinin mizahi yönünü müzik ve görsel öğeler eşliğinde anlattı.  Prof. Dr. Şaban Şimşek konuşmasında tıp mesleğine yeni başlayan ve henüz meslek eğitimi almakta olan öğrencilere tecrübelerini aktararak, tavsiyelerde bulundu. Prof. Şimşek, sunumunda hekimlik mesleğini icra etmenin ehemmiyetinin ve zorluklarının yanında insan sevgisine de dikkat çekerek, sağlıkçıların sorumluluklarının önemini vurguladı.  Konferansa GRÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Canan Çelik, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Karagöz, Dekan Yardımcısı ve Rektör Danışmanı Yrd. Dr. Abdullah Çelik ve Tıp Fakültesi öğrencileri katıldı.
Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen 'Mizah Diliyle Tıp Mesleği' adlı konferans Harezmi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

20 Eylül 2017 Çarşamba günü gerçekleşen konferansa konuşmacı olarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Şaban Şimşek katıldı. Prof. Dr. Şaban Şimşek, konferansta tıp mesleğinin mizahi yönünü müzik ve görsel öğeler eşliğinde anlattı. 

Prof. Dr. Şaban Şimşek konuşmasında tıp mesleğine yeni başlayan ve henüz meslek eğitimi almakta olan öğrencilere tecrübelerini aktararak, tavsiyelerde bulundu. Prof. Şimşek, sunumunda hekimlik mesleğini icra etmenin ehemmiyetinin ve zorluklarının yanında insan sevgisine de dikkat çekerek, sağlıkçıların sorumluluklarının önemini vurguladı. 

Konferansa GRÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Canan Çelik, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Karagöz, Dekan Yardımcısı ve Rektör Danışmanı Yrd. Dr. Abdullah Çelik ve Tıp Fakültesi öğrencileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.