Minik Ilgın’da yaşıtları gibi evde ders çalışıyor

EĞİTİM 02.04.2020 - 13:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2853+ kez okundu.
 

Minik Ilgın’da yaşıtları gibi evde ders çalışıyor

Milli Eğitim Bakanlığı, koronavirüs tedbirleri kapsamında geçtiğimiz hafta başı uzaktan eğitim sistemine geçti. Kaydı yapılan dersler, TRT-EBA TV üzerinden öğrencilere sunulmaya başladı. Anaokulu öğrencilerinden minik Ilgın Akdemir’de ise diğer arkadaşları gibi derslerini, EBA TV'den izliyor. Öğretmeni büyük bir dikkatle takip eden Ilgın Akdemir, annesi ve babasının çalıştığını ancak kendisi her sabah annesi tarafından öğretmenine bırakıldığını söyleyerek, “Hiç yaramazlık yapmıyorum. Annem gelene kadar öğretmenimle ders işliyor, oyun oynuyor, yemek yiyorum, öğretmenimi seviyorum ve buradan büyüklerime seslenmek istiyorum” diyerek ‘Dışarıda işiniz olmadığı sürece lütfen evde kalın’ dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı, koronavirüs tedbirleri kapsamında geçtiğimiz hafta başı uzaktan eğitim sistemine geçti.

Kaydı yapılan dersler, TRT-EBA TV üzerinden öğrencilere sunulmaya başladı. Anaokulu öğrencilerinden minik Ilgın Akdemir’de ise diğer arkadaşları gibi derslerini, EBA TV'den izliyor. Öğretmeni büyük bir dikkatle takip eden Ilgın Akdemir, annesi ve babasının çalıştığını ancak kendisi her sabah annesi tarafından öğretmenine bırakıldığını söyleyerek, “Hiç yaramazlık yapmıyorum. Annem gelene kadar öğretmenimle ders işliyor, oyun oynuyor, yemek yiyorum, öğretmenimi seviyorum ve buradan büyüklerime seslenmek istiyorum” diyerek ‘Dışarıda işiniz olmadığı sürece lütfen evde kalın’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.