Milletvekillerinden, İlçe ziyaretleri

GÜNDEM 23.07.2019 - 16:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2940+ kez okundu.
 

Milletvekillerinden, İlçe ziyaretleri

CHP Giresun milletvekili Necati Tığlı, Parti Meclisi Üyesi İstanbul milletvekili Emine Gülizar Emecan ile birlikte ilçe ziyaretleri gerçekleştirdi.
Tığlı ve Emecan, beraberinde Giresun il Başkanı Fikri Bilge ile partilerinin Tirebolu, Piraziz ve Eynesil ilçe örgütlerini ziyaret ettiler. Ardından, söz konusu ilçelerin belediye başkanlarını ziyaret eden CHP milletvekilleri Tığlı ve Emecan, başkanlarla fikir alışverişinde bulundular. CHP Giresun milletvekili Tığlı ve Emecan, Eynesil ilçe ziyaretleri kapsamında evladının ölümü ile ilgili hukuk mücadelesini sürdüren Şaban Vatan ile süreç hakkında değerlendirmede bulunup, Vatan’ın bu haklı mücadelesinde yanında olduklarını yinelediler.  Diğer yandan, CHP Giresun milletvekili Necati Tığlı’nın ilçe ziyaretlerinin devam edeceği kaydedildi.
CHP Giresun milletvekili Necati Tığlı, Parti Meclisi Üyesi İstanbul milletvekili Emine Gülizar Emecan ile birlikte ilçe ziyaretleri gerçekleştirdi.

Tığlı ve Emecan, beraberinde Giresun il Başkanı Fikri Bilge ile partilerinin Tirebolu, Piraziz ve Eynesil ilçe örgütlerini ziyaret ettiler.

Ardından, söz konusu ilçelerin belediye başkanlarını ziyaret eden CHP milletvekilleri Tığlı ve Emecan, başkanlarla fikir alışverişinde bulundular.
CHP Giresun milletvekili Tığlı ve Emecan, Eynesil ilçe ziyaretleri kapsamında evladının ölümü ile ilgili hukuk mücadelesini sürdüren Şaban Vatan ile süreç hakkında değerlendirmede bulunup, Vatan’ın bu haklı mücadelesinde yanında olduklarını yinelediler. 
Diğer yandan, CHP Giresun milletvekili Necati Tığlı’nın ilçe ziyaretlerinin devam edeceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.