MİLLETVEKİLİ TIĞLI’DAN BULANCAK ÇIKARMASI!

GÜNDEM 10.09.2020 - 15:11, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2980+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ TIĞLI’DAN BULANCAK ÇIKARMASI!

CHP Giresun Milletvekili ve TBMM Ana Bina Başkanlık Divanı Üyesi Necati Tığlı, bir dizi ziyaret için 9 Eylül Perşembe günü Bulancak’a geldi.
Milletvekili Tığlı, Bulancak’ta ilk ziyaretini Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’a yaptı. Başkan Yakar ile makamında bir süre sohbet eden Milletvekili Tığlı, belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Yakar, “Bu ziyaret için Milletvekili Tığlı’ya teşekkür ederim. Kendisine ilçemizdeki yatırımlar ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdik. Milletvekili Tığlı, ilçemize geldiğinde belediyemize her zaman ziyarette bulunur” dedi. Milletvekili Tığlı daha sonra Bulancak Cumhuriyet meydanındaki esnaf ve vatandaşlar ile de sohbet etti. Son olarak da Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifini ziyaret eden Tığlı, Kooperatif Başkanı Murat Cürgül, Başkan vekili Ali Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ile de görüştü. Esnafın sıkıntıları hakkında bilgi alışverişinde bulunan Milletvekili Tığlı, her zaman esnafın yanında olduklarını ve esnaf örgütlerinin tecrübelerinden faydalandıklarını belirtti. Milletvekili Tığlı’ya Bulancak’taki ziyaretlerinde CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, CHP Bulancak Belediye meclis üyeleri ve CHP Bulancak ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.            
CHP Giresun Milletvekili ve TBMM Ana Bina Başkanlık Divanı Üyesi Necati Tığlı, bir dizi ziyaret için 9 Eylül Perşembe günü Bulancak’a geldi.

Milletvekili Tığlı, Bulancak’ta ilk ziyaretini Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’a yaptı. Başkan Yakar ile makamında bir süre sohbet eden Milletvekili Tığlı, belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Yakar, “Bu ziyaret için Milletvekili Tığlı’ya teşekkür ederim. Kendisine ilçemizdeki yatırımlar ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdik. Milletvekili Tığlı, ilçemize geldiğinde belediyemize her zaman ziyarette bulunur” dedi.

Milletvekili Tığlı daha sonra Bulancak Cumhuriyet meydanındaki esnaf ve vatandaşlar ile de sohbet etti. Son olarak da Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifini ziyaret eden Tığlı, Kooperatif Başkanı Murat Cürgül, Başkan vekili Ali Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ile de görüştü.

Esnafın sıkıntıları hakkında bilgi alışverişinde bulunan Milletvekili Tığlı, her zaman esnafın yanında olduklarını ve esnaf örgütlerinin tecrübelerinden faydalandıklarını belirtti.

Milletvekili Tığlı’ya Bulancak’taki ziyaretlerinde CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, CHP Bulancak Belediye meclis üyeleri ve CHP Bulancak ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.          

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.