MİLLETVEKİLİ AYDIN, ‘ÇÖZÜM YOLLARI ARAYACAĞIZ’

SİYASET 25.11.2019 - 10:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2433+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ AYDIN, ‘ÇÖZÜM YOLLARI ARAYACAĞIZ’

Pazarsuyu Deresi kenarına ya­pı­lan depo in­şa­atı nedeniyle su­suz­luk­la karşı kar­şı­ya kalan çift­çi­le­r için yaptığımız haber nedeniyle AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın alanda inceleme yaparak vatandaşların mağduriyetini gidereceklerini söyledi.
11 Kasım 2019 Pazartesi günü gazetemizde yayınlanan ‘ÇİFTÇİLER SOKAĞA DÖKÜLDÜ’ başlıklı haberimize istinaden bölgeye giden Milletvekili Aydın, bölgede tarım işi ile uğraşan çiftçilerin sorunlarını dinledi. Daha önceden bu alanın dere yatağı olduğuna değinen Milletvekili Aydın, “Buraya yatırım yapan ilgili bir firma yatırım yaparken DSİ’den bir görüş almış ve dere yatağına ihtiyaç olmadığı ve dere yatağından çıkarılması uygundur şeklinde bir görüş bildirmiş. Biz şunu belirtmek isteriz ki; biz önce milletin vekiliyiz. Dolayısıyla milletimizi rahatsız eden her şey bizi de rahatsız eder” dedi. Her zaman milletin yanında olduklarını ifade eden Milletvekili Aydın, “Bu noktada biz milletimizin yanındayız, doğanın yanındayız. Görülüyor ki yöre halkımızın tesisle yatırımla ilgili bir itirazları yok, itirazlar çevre katliamını, su ihtiyaçlarını ve sulama ihtiyaçlarından kaygılanıyor bu noktada sesini duyurmaya çalışıyor. Devlet olarak siyasetçi olarak bizde insanlarımızın bu sesine duyarsız kalamayız. Bu sorunun giderilmesi noktasında çalışmalarımızı yapacağız. Doğaya, çevreye zarar vermeden bu yatırım nasıl yapılması gerekiyorsa bunun çözümünü bulacağız. Bu köyde ve çevre köylere hizmet veren içme suyu kuyularımızın var olduğunu biliyorum. Belediye Başkanlığı dönemimde ben de burada su kuyuları açmıştım. Bu dere yatağındaki su ortadan kalktığı zaman bu su kuyularının da fonksiyonu kalmayacaktır. Ayrıca yöre halkının da sulama ihtiyacı olduğunu görüyoruz. Bunları dikkate alarak kimseyi mağdur etmeden çözüm yolları arayacağız” diye konuştu.  
Pazarsuyu Deresi kenarına ya­pı­lan depo in­şa­atı nedeniyle su­suz­luk­la karşı kar­şı­ya kalan çift­çi­le­r için yaptığımız haber nedeniyle AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın alanda inceleme yaparak vatandaşların mağduriyetini gidereceklerini söyledi.

11 Kasım 2019 Pazartesi günü gazetemizde yayınlanan ‘ÇİFTÇİLER SOKAĞA DÖKÜLDÜ’ başlıklı haberimize istinaden bölgeye giden Milletvekili Aydın, bölgede tarım işi ile uğraşan çiftçilerin sorunlarını dinledi.

Daha önceden bu alanın dere yatağı olduğuna değinen Milletvekili Aydın, “Buraya yatırım yapan ilgili bir firma yatırım yaparken DSİ’den bir görüş almış ve dere yatağına ihtiyaç olmadığı ve dere yatağından çıkarılması uygundur şeklinde bir görüş bildirmiş. Biz şunu belirtmek isteriz ki; biz önce milletin vekiliyiz. Dolayısıyla milletimizi rahatsız eden her şey bizi de rahatsız eder” dedi.

Her zaman milletin yanında olduklarını ifade eden Milletvekili Aydın, “Bu noktada biz milletimizin yanındayız, doğanın yanındayız. Görülüyor ki yöre halkımızın tesisle yatırımla ilgili bir itirazları yok, itirazlar çevre katliamını, su ihtiyaçlarını ve sulama ihtiyaçlarından kaygılanıyor bu noktada sesini duyurmaya çalışıyor. Devlet olarak siyasetçi olarak bizde insanlarımızın bu sesine duyarsız kalamayız. Bu sorunun giderilmesi noktasında çalışmalarımızı yapacağız. Doğaya, çevreye zarar vermeden bu yatırım nasıl yapılması gerekiyorsa bunun çözümünü bulacağız. Bu köyde ve çevre köylere hizmet veren içme suyu kuyularımızın var olduğunu biliyorum. Belediye Başkanlığı dönemimde ben de burada su kuyuları açmıştım. Bu dere yatağındaki su ortadan kalktığı zaman bu su kuyularının da fonksiyonu kalmayacaktır. Ayrıca yöre halkının da sulama ihtiyacı olduğunu görüyoruz. Bunları dikkate alarak kimseyi mağdur etmeden çözüm yolları arayacağız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.