'MİLLETİN ŞANLI DİRENİŞİNİN 4. YILI'

GÜNDEM 13.07.2020 - 17:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2862+ kez okundu.
 

'MİLLETİN ŞANLI DİRENİŞİNİN 4. YILI'

15 Tem­muz De­mok­ra­si ve Milli Bir­lik Gü­nü­nün 4. yı­lın­da ne­de­niy­le tüm yurt­ta ol­du­ğu gibi Gi­re­sun ve il­çe­le­rin­de de De­mok­ra­si Nö­be­ti tu­tu­la­cak. Va­tan­daş­lar sabah na­ma­zı ile nö­be­te son ve­re­cek­ler.
15 Tem­muz 2016 ta­ri­hin­de ak­şa­mı hain ve alçak Fetö terör ör­gü­tü­nün darbe gi­ri­şi­mi­ni ber­ta­raf eden mil­le­ti­mi­zin, şe­hit­le­ri­mi­zi ve ga­zi­le­ri­mi­zi anma prog­ra­mı ül­ke­nin dört bir ya­nın­da ol­du­ğu gibi Gi­re­sun ve il­çe­le­rin­de de ya­pı­lan prog­ram­lar ile ger­çek­le­şecek. Tüm yurt­ta fo­toğ­raf ser­gi­le­ri ile baş­la­yan prog­ram­lar 15 Tem­muz ge­ce­si mey­dan­lar­da ya­pı­la­cak prog­ram­lar ile devam edecek. Tüm Kamu, Kurum ve Ku­ru­luş­la­rı Türk bay­rak­la­rı ile do­na­tı­la­cak ve 15 Tem­muz Çar­şam­ba ak­şa­mı De­mok­ra­si nö­be­ti tu­tu­la­cak. Gi­re­sun’da Ata­türk Mey­da­nın­da hava mu­ha­le­fe­ti du­ru­mun­da ise Can Aken­gin Sergi Sa­lo­nun­da 15 Tem­muz Te­ma­lı Fo­toğ­raf Ser­gi­si açı­la­cak. Ti­re­bo­lu Ka­ra­de­mir Kö­yün­de 15 Tem­muz Şe­hi­di İsmail Kefal’in kabir zi­ya­re­ti­nin ar­dın­dan şe­hit­le­ri­mi­zin ruhu için saat 16.00’da Hacı Mik­tad Ca­mi­ide Mev­lid-i Şerif oku­na­cak. Yine Ata­türk Mey­da­nın­da saat 17.30’da Prof. Dr. Yavuz Bay­ram ta­ra­fın­dan ‘18 Mart’tan 15 Tem­muz’a İstik­lâl Mü­ca­de­le­miz’ ko­nu­lu kon­fe­rans ve­ri­lecek. Ar­dın­dan da saat 20.15’de De­mok­ra­si Nö­be­ti baş­la­ya­cak. Meh­te­ran Gös­te­ri­si , 15 Tem­muz Şe­hit­le­ri Anı­sı­na Saygı Du­ru­şu ve İstik­lâl Marşı, Kur'an-ı Kerim Ti­la­ve­ti, Pro­to­kol Ko­nuş­ma­la­rı, Cum­hur­baş­ka­nı Recep Tay­yip Er­do­ğan’ın canlı yayın ile ko­nuş­ma­la­rı, Şiir Okun­ma­sı, çe­şit­li branş­lar­da dü­zen­le­nen ya­rış­ma­lar­da de­re­ce­ye giren öğ­ren­ci ve genç­le­ri­mi­ze ödül­le­ri­nin ve­ril­me­si, san­cak ko­şu­su­na ka­tı­lan spor­cu­la­ra ka­tı­lım bel­ge­si ve­ril­me­si, 15 Tem­muz Kah­ra­ma­nı İsmail Kefal Bel­ge­se­li, 15 Tem­muz Kısa Film Gös­te­ri­mi, 15 Tem­muz De­mok­ra­si Zafer Marşı ve Ge­ce­den Şa­fa­ğa 15 Tem­muz Bel­ge­se­li­nin son­ra­sın­da sabah na­ma­zı ile nöbet ta­mam­la­na­cak.  
15 Tem­muz De­mok­ra­si ve Milli Bir­lik Gü­nü­nün 4. yı­lın­da ne­de­niy­le tüm yurt­ta ol­du­ğu gibi Gi­re­sun ve il­çe­le­rin­de de De­mok­ra­si Nö­be­ti tu­tu­la­cak. Va­tan­daş­lar sabah na­ma­zı ile nö­be­te son ve­re­cek­ler.

15 Tem­muz 2016 ta­ri­hin­de ak­şa­mı hain ve alçak Fetö terör ör­gü­tü­nün darbe gi­ri­şi­mi­ni ber­ta­raf eden mil­le­ti­mi­zin, şe­hit­le­ri­mi­zi ve ga­zi­le­ri­mi­zi anma prog­ra­mı ül­ke­nin dört bir ya­nın­da ol­du­ğu gibi Gi­re­sun ve il­çe­le­rin­de de ya­pı­lan prog­ram­lar ile ger­çek­le­şecek.

Tüm yurt­ta fo­toğ­raf ser­gi­le­ri ile baş­la­yan prog­ram­lar 15 Tem­muz ge­ce­si mey­dan­lar­da ya­pı­la­cak prog­ram­lar ile devam edecek.

Tüm Kamu, Kurum ve Ku­ru­luş­la­rı Türk bay­rak­la­rı ile do­na­tı­la­cak ve 15 Tem­muz Çar­şam­ba ak­şa­mı De­mok­ra­si nö­be­ti tu­tu­la­cak.

Gi­re­sun’da Ata­türk Mey­da­nın­da hava mu­ha­le­fe­ti du­ru­mun­da ise Can Aken­gin Sergi Sa­lo­nun­da 15 Tem­muz Te­ma­lı Fo­toğ­raf Ser­gi­si açı­la­cak. Ti­re­bo­lu Ka­ra­de­mir Kö­yün­de 15 Tem­muz Şe­hi­di İsmail Kefal’in kabir zi­ya­re­ti­nin ar­dın­dan şe­hit­le­ri­mi­zin ruhu için saat 16.00’da Hacı Mik­tad Ca­mi­ide Mev­lid-i Şerif oku­na­cak.

Yine Ata­türk Mey­da­nın­da saat 17.30’da Prof. Dr. Yavuz Bay­ram ta­ra­fın­dan ‘18 Mart’tan 15 Tem­muz’a İstik­lâl Mü­ca­de­le­miz’ ko­nu­lu kon­fe­rans ve­ri­lecek.

Ar­dın­dan da saat 20.15’de De­mok­ra­si Nö­be­ti baş­la­ya­cak. Meh­te­ran Gös­te­ri­si , 15 Tem­muz Şe­hit­le­ri Anı­sı­na Saygı Du­ru­şu ve İstik­lâl Marşı, Kur'an-ı Kerim Ti­la­ve­ti, Pro­to­kol Ko­nuş­ma­la­rı, Cum­hur­baş­ka­nı Recep Tay­yip Er­do­ğan’ın canlı yayın ile ko­nuş­ma­la­rı, Şiir Okun­ma­sı, çe­şit­li branş­lar­da dü­zen­le­nen ya­rış­ma­lar­da de­re­ce­ye giren öğ­ren­ci ve genç­le­ri­mi­ze ödül­le­ri­nin ve­ril­me­si, san­cak ko­şu­su­na ka­tı­lan spor­cu­la­ra ka­tı­lım bel­ge­si ve­ril­me­si, 15 Tem­muz Kah­ra­ma­nı İsmail Kefal Bel­ge­se­li, 15 Tem­muz Kısa Film Gös­te­ri­mi, 15 Tem­muz De­mok­ra­si Zafer Marşı ve Ge­ce­den Şa­fa­ğa 15 Tem­muz Bel­ge­se­li­nin son­ra­sın­da sabah na­ma­zı ile nöbet ta­mam­la­na­cak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.