‘MİLLETİMİZ O GECE KENDİ GÖBEĞİNİ KENDİSİ KESMİŞTİR’

SİYASET 15.07.2020 - 16:57, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3540+ kez okundu.
 

‘MİLLETİMİZ O GECE KENDİ GÖBEĞİNİ KENDİSİ KESMİŞTİR’

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı;
“15 Temmuz, Türk Demokrasi tarihi için bir milat olmakla birlikte devletin içine sızmış paralel yapının da gerçek amacını aziz milletimize gösterdiği bir tarihtir. Milletimizin şaşmaz ferasetini yok sayarak bu ülke üzerinde oyun kurmaya kalkanlar; milletin tank, uçak ve silahını yine bu millete doğrultmuş ve canımıza kast etmeye kalkışmıştır. Tarih boyunca içerden ve dışardan bu milleti yok etmeye çalışan hainler, bir kez daha başarısızlığa ve hayal kırıklığına uğramışlardır. Hiç şüphesiz milletimiz o gece kendi göbeğini yine kendisi kesmiştir. Halkın oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanını ve meşru hükümeti silah zoruyla alaşağı etmeye çalışanlar hiç beklemedikleri bir iradeyle karşılaşmışlardır. Sandıkta kararını müşahhas bir şekilde ifade eden aziz milletimiz iradesine sahip çıkmıştır. Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın o gece vatandaşlarımıza seslenişiyle darbecilere karşı etten duvar olan milletimiz şehit ve gazileriyle adeta kurtuluş mücadelesi vermiş ve 15 Temmuz Destanını yazmıştır. Giresunlular yine her zaman olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında yer almış ve günlerce meydanlarda demokrasi nöbetinden biran olsun ayrılmamışlardır. Darbenin ilk saatlerinde hemşehrilerimiz Başkomutanınızın çağrısıyla Giresun’da sokağa dökülmüştür. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere diğer büyükşehirlerde de yer alan Giresunlu hemşehrilerimiz sokaklara inmiş bu gecede şehit ve gazi olmuşlardır. Devletin bünyesinde sinsi bir virüs gibi sızmış olan FETÖ ile amansız mücadelemiz sonucu bu yapının tasfiyesi sağlanmıştır. Hala yurtdışından ülkemize rahatsızlık verme gayretleri devam etse de bizler kararlılığımızdan vazgeçmeyecek ve şehitlerimizin emanetine her daim sahip çıkacağız. Bu vesileyle aziz milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü tebrik ediyor; 4. yılını idrak ettiğimiz bugünde Giresunlu 15 Temmuz şehitlerimiz Cengiz Hasbal, Necmi Bahadır Denizcioğlu, Muharrem Kerem Yıldız, Mahmut Coşkunsu, Emrah Sağaz ve İsmail Kefal başta olmak üzere kanlarıyla bu toprakları sulayan aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Gözünü kırpmadan vatanı için canını feda etmeye hazır olan kıymetli gazilerimizede acil şifalar diliyorum.”
AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı;

“15 Temmuz, Türk Demokrasi tarihi için bir milat olmakla birlikte devletin içine sızmış paralel yapının da gerçek amacını aziz milletimize gösterdiği bir tarihtir. Milletimizin şaşmaz ferasetini yok sayarak bu ülke üzerinde oyun kurmaya kalkanlar; milletin tank, uçak ve silahını yine bu millete doğrultmuş ve canımıza kast etmeye kalkışmıştır. Tarih boyunca içerden ve dışardan bu milleti yok etmeye çalışan hainler, bir kez daha başarısızlığa ve hayal kırıklığına uğramışlardır. Hiç şüphesiz milletimiz o gece kendi göbeğini yine kendisi kesmiştir. Halkın oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanını ve meşru hükümeti silah zoruyla alaşağı etmeye çalışanlar hiç beklemedikleri bir iradeyle karşılaşmışlardır. Sandıkta kararını müşahhas bir şekilde ifade eden aziz milletimiz iradesine sahip çıkmıştır.

Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın o gece vatandaşlarımıza seslenişiyle darbecilere karşı etten duvar olan milletimiz şehit ve gazileriyle adeta kurtuluş mücadelesi vermiş ve 15 Temmuz Destanını yazmıştır. Giresunlular yine her zaman olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında yer almış ve günlerce meydanlarda demokrasi nöbetinden biran olsun ayrılmamışlardır. Darbenin ilk saatlerinde hemşehrilerimiz Başkomutanınızın çağrısıyla Giresun’da sokağa dökülmüştür. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere diğer büyükşehirlerde de yer alan Giresunlu hemşehrilerimiz sokaklara inmiş bu gecede şehit ve gazi olmuşlardır. Devletin bünyesinde sinsi bir virüs gibi sızmış olan FETÖ ile amansız mücadelemiz sonucu bu yapının tasfiyesi sağlanmıştır. Hala yurtdışından ülkemize rahatsızlık verme gayretleri devam etse de bizler kararlılığımızdan vazgeçmeyecek ve şehitlerimizin emanetine her daim sahip çıkacağız.

Bu vesileyle aziz milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü tebrik ediyor; 4. yılını idrak ettiğimiz bugünde Giresunlu 15 Temmuz şehitlerimiz Cengiz Hasbal, Necmi Bahadır Denizcioğlu, Muharrem Kerem Yıldız, Mahmut Coşkunsu, Emrah Sağaz ve İsmail Kefal başta olmak üzere kanlarıyla bu toprakları sulayan aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Gözünü kırpmadan vatanı için canını feda etmeye hazır olan kıymetli gazilerimizede acil şifalar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.