MHP PİRAZİZ SEÇİMİ YAPILDI

SİYASET 14.09.2020 - 15:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3123+ kez okundu.
 

MHP PİRAZİZ SEÇİMİ YAPILDI

MHP’de bir süre önce başlayan il ve ilçe kongreleri Piraziz ile devam etti.
13 Eylül Pazartesi günü Piraziz Öğretmenevi salonunda yapılan seçim ile yeni yönetim kuruluda belli oldu. Saat 10.30’da başlayan genel kurulda divan kurulu seçimi yapılarak divan başkanlığına MHP il başkanı Ertuğrul Gazi Konal üyeliğe Hakan Gülenç, Gökhan Bozalioğlu seçildi. Divan seçimi sonrası saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile devam edildi. Divan başkanı Konal, MHP genel başkanı Devlet Bahçeli’nin tebrik mesajını okuyarak, hayırlı olmasını diledi. Faaliyet raporu ve mali rapor okunarak oylandı. Daha sonrada genel kurula katılan üyelerin oylamasına geçildi. Seçim sonrası tek liste ile aday olan Hasan Öztürk, yeninde ilçe başkanı seçilerek göreve devam etti. MHP Piraziz ilçe yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Hasan Öztürk, Mustafa Çavuş, Engin Vayni, Mehmet Özdemir, Turan Akçay, Olcay Bekçi, Faik Volkan Çatal, Ali Ay, Sedat Akkaya, Kadir Şahin, Nuri Yirmibeşoğlu, Selim Aydın, Yunus Yaldız, Havva Cörüt, Serpil Çakır.      
MHP’de bir süre önce başlayan il ve ilçe kongreleri Piraziz ile devam etti.

13 Eylül Pazartesi günü Piraziz Öğretmenevi salonunda yapılan seçim ile yeni yönetim kuruluda belli oldu. Saat 10.30’da başlayan genel kurulda divan kurulu seçimi yapılarak divan başkanlığına MHP il başkanı Ertuğrul Gazi Konal üyeliğe Hakan Gülenç, Gökhan Bozalioğlu seçildi.

Divan seçimi sonrası saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile devam edildi. Divan başkanı Konal, MHP genel başkanı Devlet Bahçeli’nin tebrik mesajını okuyarak, hayırlı olmasını diledi. Faaliyet raporu ve mali rapor okunarak oylandı. Daha sonrada genel kurula katılan üyelerin oylamasına geçildi. Seçim sonrası tek liste ile aday olan Hasan Öztürk, yeninde ilçe başkanı seçilerek göreve devam etti.

MHP Piraziz ilçe yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Hasan Öztürk, Mustafa Çavuş, Engin Vayni, Mehmet Özdemir, Turan Akçay, Olcay Bekçi, Faik Volkan Çatal, Ali Ay, Sedat Akkaya, Kadir Şahin, Nuri Yirmibeşoğlu, Selim Aydın, Yunus Yaldız, Havva Cörüt, Serpil Çakır.      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.