MHP’den miting daveti

SİYASET 28.03.2019 - 17:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3595+ kez okundu.
 

MHP’den miting daveti

Milliyetçi Hareket Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Barış Çelebi, 55 günlük zaman zarfında Bulancak’ta girmediği sokak, gezmediği cadde, sıkmadığı el, kucaklamadığı vatandaş kalmadığını söyledi.
Gazetemizi ziyaret eden Başkan Adayı Çelebi, “Bu zaman zarfında; her gittiğimiz yerde Türk milliyetçiliği düşüncesini, ülkücü duruşu ve MHP’yi götürerek MHP belediyecilik anlayışını anlattık. Bizler hiçbir zaman ben merkezli bir politikaya ve günü kurtarma anlayışına sahip olmadık. Kutlu, onurlu bir davanın neferleri olarak başbuğun çizgisinden bir an bile tereddüt etmeden ilerledik, ilerlemeye de devam edeceğiz. Bundan dolayı birçok olumsuzluklara rağmen üç hilalli sancağımızı lekesiz bir şekilde dalgalandırdığımıza inancımız tamdır. Bundan sonraki hayatımda Allah ömür verdiği sürece aynı doğrultuda, bu dik duruşumdan taviz vermeden yaşayacağıma kimsenin şüphesi olmasın. Cuma günü Cumhuriyet meydanında saat 13.30’da diğer siyasi parti adayları gibi siz değerli hemşehrilerime gerçekleşmeyecek projeleri boş nutuk atarak anlatmak yerine, sizleri Cumhuriyet Meydanında kucaklaşmaya davet ediyorum” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Barış Çelebi, 55 günlük zaman zarfında Bulancak’ta girmediği sokak, gezmediği cadde, sıkmadığı el, kucaklamadığı vatandaş kalmadığını söyledi.

Gazetemizi ziyaret eden Başkan Adayı Çelebi, “Bu zaman zarfında; her gittiğimiz yerde Türk milliyetçiliği düşüncesini, ülkücü duruşu ve MHP’yi götürerek MHP belediyecilik anlayışını anlattık. Bizler hiçbir zaman ben merkezli bir politikaya ve günü kurtarma anlayışına sahip olmadık. Kutlu, onurlu bir davanın neferleri olarak başbuğun çizgisinden bir an bile tereddüt etmeden ilerledik, ilerlemeye de devam edeceğiz. Bundan dolayı birçok olumsuzluklara rağmen üç hilalli sancağımızı lekesiz bir şekilde dalgalandırdığımıza inancımız tamdır. Bundan sonraki hayatımda Allah ömür verdiği sürece aynı doğrultuda, bu dik duruşumdan taviz vermeden yaşayacağıma kimsenin şüphesi olmasın.

Cuma günü Cumhuriyet meydanında saat 13.30’da diğer siyasi parti adayları gibi siz değerli hemşehrilerime gerçekleşmeyecek projeleri boş nutuk atarak anlatmak yerine, sizleri Cumhuriyet Meydanında kucaklaşmaya davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.