Mevzu Giresun ise gerisi teferruattır

SİYASET 15.03.2019 - 18:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2484+ kez okundu.
 

Mevzu Giresun ise gerisi teferruattır

Cumhur İttifakı Ak Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Giresunlu gençlerle buluştu.
Teyyaredüzü Mahallesi’nde gerçekleşen büyük buluşma, tam anlamıyla gövde gösterisine dönüştü. ‘Başkan’ tezahüratları, meşaleler ve yoğun sevgi gösterileri arasında karşılanan Şenlikoğlu, kendisini büyük bir coşkuyla bağrına basan gençlerle tek tek kucaklaştı. Gençlerin ilimizin ve ülkemizin geleceğinin teminatı olduğuna dikkat çeken Şenlikoğlu, ‘Gençler bize, biz gençlere emanetiz. Gençlerimizin düzenlediği bu organizasyona davet üzere iştirak ettik. Coşku ve enerjileri bizleri bir kez daha motive etti. İnşallah 31 Mart seçimlerinin ardından 7’den 70’e herkesin yüzünün güldüğü, huzurlu, eşit ve adil bir yerel hizmetin hüküm süreceği bir şehir inşa edeceğiz. Emeği geçen ve bizlerle buluşan kardeşlerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi. 31 Mart'ta Giresun’un geleceği için yeni bir zafer daha elde edeceklerine inançlarının tam olduğunu ifade eden Şenlikoğlu, “Bizim yolculuğumuz makam, mevki için değil, milletimize, memleketimize hizmet için çıkılan bir yolculuktur. İnşallah 31 Mart ülkemizin, şehirlerimizin hizmetleriyle büyümeye devam edeceği yeni bir tarih olacaktır. Rabbim bizlere 31 Mart'ı bayram eylesin” dedi. Giresun merkezdeki Cumhur İttifakı birlikteliğine ilişkin önemli mesajlar veren Şenlikoğlu, “Şehrimizin geleceğini göz önünde bulundurarak MHP’li arkadaşlarımızla birlikte Cumhur İttifakı yaptık ve yolumuza Cumhur İttifakı adayı olarak devam ediyoruz. Kutlu yürüyüşümüz muvaffak olsun. Farklı görüşte olan arkadaşlarımız olabilir, farklı siyasi partiler olabilir ama bütün bunları dikkate aldığımız zaman öncelik şehrimizin hizmet almasıdır. Gençlerimizin şehrimize yapılacak yatırımlarda söz sahibi olmasıdır. Asıl olan budur. Giresunlu kimliğini ön plana çıkararak, mevzu Giresun ise gerisi teferruattır asıl olan. İnşallah bu şehir için hep birlikte gerekeni yapacağız. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza edeceğiz. Rabbim kutlu yolculuğumuzu muzaffer kılsın” ifadelerini kullandı.
Cumhur İttifakı Ak Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Giresunlu gençlerle buluştu.

Teyyaredüzü Mahallesi’nde gerçekleşen büyük buluşma, tam anlamıyla gövde gösterisine dönüştü. ‘Başkan’ tezahüratları, meşaleler ve yoğun sevgi gösterileri arasında karşılanan Şenlikoğlu, kendisini büyük bir coşkuyla bağrına basan gençlerle tek tek kucaklaştı.

Gençlerin ilimizin ve ülkemizin geleceğinin teminatı olduğuna dikkat çeken Şenlikoğlu, ‘Gençler bize, biz gençlere emanetiz. Gençlerimizin düzenlediği bu organizasyona davet üzere iştirak ettik. Coşku ve enerjileri bizleri bir kez daha motive etti. İnşallah 31 Mart seçimlerinin ardından 7’den 70’e herkesin yüzünün güldüğü, huzurlu, eşit ve adil bir yerel hizmetin hüküm süreceği bir şehir inşa edeceğiz. Emeği geçen ve bizlerle buluşan kardeşlerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

31 Mart'ta Giresun’un geleceği için yeni bir zafer daha elde edeceklerine inançlarının tam olduğunu ifade eden Şenlikoğlu, “Bizim yolculuğumuz makam, mevki için değil, milletimize, memleketimize hizmet için çıkılan bir yolculuktur. İnşallah 31 Mart ülkemizin, şehirlerimizin hizmetleriyle büyümeye devam edeceği yeni bir tarih olacaktır. Rabbim bizlere 31 Mart'ı bayram eylesin” dedi.

Giresun merkezdeki Cumhur İttifakı birlikteliğine ilişkin önemli mesajlar veren Şenlikoğlu, “Şehrimizin geleceğini göz önünde bulundurarak MHP’li arkadaşlarımızla birlikte Cumhur İttifakı yaptık ve yolumuza Cumhur İttifakı adayı olarak devam ediyoruz. Kutlu yürüyüşümüz muvaffak olsun. Farklı görüşte olan arkadaşlarımız olabilir, farklı siyasi partiler olabilir ama bütün bunları dikkate aldığımız zaman öncelik şehrimizin hizmet almasıdır. Gençlerimizin şehrimize yapılacak yatırımlarda söz sahibi olmasıdır. Asıl olan budur. Giresunlu kimliğini ön plana çıkararak, mevzu Giresun ise gerisi teferruattır asıl olan. İnşallah bu şehir için hep birlikte gerekeni yapacağız. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza edeceğiz. Rabbim kutlu yolculuğumuzu muzaffer kılsın” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.