MEGA PROJELERLE BÜYÜYORUZ

GÜNDEM 19.07.2018 - 18:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2928+ kez okundu.
 

MEGA PROJELERLE BÜYÜYORUZ

Giresun Belediyesinin CHP’li olmasından dolayı, iktidar kanadını temsil eden en büyük ilçe konumundaki Bulancak’a adeta tüm devlet imkanları seferber edildi.
Giresun 2. OSB, ilçe stadyumun yenilenmesi, hastanenin yenilenmesi, yeni hükümet konağı, yeni adliye binası, yeni müftülük binası inşaatları, Bulancak-Bektaş yayla yolunun asfaltlanması, köy yollarının asfaltlanması, içme sularının sağlanması gibi genel hizmetlerle adeta yatırım yağmuruna tutulan Bulancak, belediyecilik yatırımlarıyla da adeta dönüşüyor. İlçe genelinde büyük bir değişim ve dönüşüm hamlesi başlattıklarını ifade eden Belediye Başkanı Recep Yakar, “Tüm mahalle yolları ve sokakları ile kaldırımlarının baskı beton, SSB beton, asfalt kaplama ile yeniliyoruz. Bölgede ilk baskı beton ve SSB (Silindirle Sıkıştırılmış Beton) uygulamalarını Bulancak Belediyesi olarak biz uygulamaya başladık ve oldukça da başarılı olduk. Belediye şirketimiz bünyesinde ürettiğimiz hazır beton ve SSB ile hem işler hızlandı hem de maliyet olarak çok düştü” dedi.  
Giresun Belediyesinin CHP’li olmasından dolayı, iktidar kanadını temsil eden en büyük ilçe konumundaki Bulancak’a adeta tüm devlet imkanları seferber edildi.

Giresun 2. OSB, ilçe stadyumun yenilenmesi, hastanenin yenilenmesi, yeni hükümet konağı, yeni adliye binası, yeni müftülük binası inşaatları, Bulancak-Bektaş yayla yolunun asfaltlanması, köy yollarının asfaltlanması, içme sularının sağlanması gibi genel hizmetlerle adeta yatırım yağmuruna tutulan Bulancak, belediyecilik yatırımlarıyla da adeta dönüşüyor.

İlçe genelinde büyük bir değişim ve dönüşüm hamlesi başlattıklarını ifade eden Belediye Başkanı Recep Yakar, “Tüm mahalle yolları ve sokakları ile kaldırımlarının baskı beton, SSB beton, asfalt kaplama ile yeniliyoruz. Bölgede ilk baskı beton ve SSB (Silindirle Sıkıştırılmış Beton) uygulamalarını Bulancak Belediyesi olarak biz uygulamaya başladık ve oldukça da başarılı olduk. Belediye şirketimiz bünyesinde ürettiğimiz hazır beton ve SSB ile hem işler hızlandı hem de maliyet olarak çok düştü” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.