‘Maalesef sahamızda mağlup olduk’

SPOR 09.12.2019 - 17:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2809+ kez okundu.
 

‘Maalesef sahamızda mağlup olduk’

1926 Bulancakspor teknik direktörü Adil Tozlu, takım olarak yüzde yüzün üzerine çıkmaları gerektiğini söyledi.
Maç sonrası açıklamada bulunan Tozlu, “Maalesef bugün mağlup olduk. Oyuna çok iyi başladık. Kendi hatalarımızdan kaynaklanan bir durum. 5-10 dakika oyunu tutmuş olsaydık, daha farklı bir oyuna bürünebilirdi. Nasıl olabilirdi? Ancak maçın sonunda yaşanan olaylar bizi çok üzdü. Taraftarlarımız bize her zaman destek vermeli. Biz aslında bu maçta kötü oynamadık bu sonucu da hak etmedik” dedi. Tecrübeli teknik adam, takım olarak yüzde yüzün üzerine çıkmaları gerektiğini kaydederek, “Maalesef istediğimiz olayı açamadık. Onlarda tabi çok mücadele ettiler. Çünkü onlar içinde çok önemli bir müsabakaydı. Onlar şampiyonluk parolasıyla mücadele ediyorlar. Maalesef istediğimiz gibi olmadı. Önümüzdeki zorlu deplasmanda oynayacağımız ilk yarının son maçı olan Niksarbelediyespor maçına bakacağız. İkinci yarı birkaç takviye ile bambaşka bir takım izleyeceğiz. Ayaklarımızın üzerine basacağız. Biz çok çalışmalıyız ve hata yapmamalıyız. Biz her zaman yüzde yüzün üzerine çıkmalıyız. Takım halinde bunu yaparsak, başarılı oluruz” şeklinde konuştu.    
1926 Bulancakspor teknik direktörü Adil Tozlu, takım olarak yüzde yüzün üzerine çıkmaları gerektiğini söyledi.

Maç sonrası açıklamada bulunan Tozlu, “Maalesef bugün mağlup olduk. Oyuna çok iyi başladık. Kendi hatalarımızdan kaynaklanan bir durum. 5-10 dakika oyunu tutmuş olsaydık, daha farklı bir oyuna bürünebilirdi. Nasıl olabilirdi? Ancak maçın sonunda yaşanan olaylar bizi çok üzdü. Taraftarlarımız bize her zaman destek vermeli. Biz aslında bu maçta kötü oynamadık bu sonucu da hak etmedik” dedi.

Tecrübeli teknik adam, takım olarak yüzde yüzün üzerine çıkmaları gerektiğini kaydederek, “Maalesef istediğimiz olayı açamadık. Onlarda tabi çok mücadele ettiler. Çünkü onlar içinde çok önemli bir müsabakaydı. Onlar şampiyonluk parolasıyla mücadele ediyorlar. Maalesef istediğimiz gibi olmadı. Önümüzdeki zorlu deplasmanda oynayacağımız ilk yarının son maçı olan Niksarbelediyespor maçına bakacağız. İkinci yarı birkaç takviye ile bambaşka bir takım izleyeceğiz. Ayaklarımızın üzerine basacağız. Biz çok çalışmalıyız ve hata yapmamalıyız. Biz her zaman yüzde yüzün üzerine çıkmalıyız. Takım halinde bunu yaparsak, başarılı oluruz” şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.