Liseli 3 öğrenci 'Mavi Kapak' topluyor

EĞİTİM 20.02.2017 - 17:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4080+ kez okundu.
 

Liseli 3 öğrenci 'Mavi Kapak' topluyor

Engelli kişilere yardım eli uzatmak amacıyla,...
...'Mavi Kapak' toplama kampanyası başlatan Piraziz Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi 11/A Sınıfı öğrencileri Arife Kurt, Güliz Keskin, Sema Yılmaz isimli öğrenciler, Okul Müdürü Erol Aşık’la birlikte Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak’ı makamında  ziyaret ettiler. Çevre temizliğinin önemine dikkat çekmek ve 'Mavi Kapak' toplayarak engelli kişilere yardım etmek için çalışma yapan öğrenciler ilçe milli eğitim müdürüne yaptıkları çalışmaları anlattı.Öğrenciler, "Mavi kapak toplayarak, engelli kişilere  yardım etmek istiyoruz. İlk biriktirdiğimiz kapakları, Bulancak Engelliler  Derneğine teslim edeceğiz. Sınıftaki arkadaşlarımızın onayı ile bir stant kurmaya karar verdik. Bu sayede daha çok kapağımızın olmasını hedefliyoruz. Bu projeyi okul geneline yaydık ve proje ilgi görmeye başladı. Kapak toplayıp engelli kişilere yardım etmek, bizi sevindiriyor. Kısa sürede pek çok yol aldık ve bu yolda yürümeye devam edeceğiz" dediler. Öğrencileri tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak , öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmeyerek, onlara birer kitap hediye etti.  
Engelli kişilere yardım eli uzatmak amacıyla,...
...'Mavi Kapak' toplama kampanyası başlatan Piraziz Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi 11/A Sınıfı öğrencileri Arife Kurt, Güliz Keskin, Sema Yılmaz isimli öğrenciler, Okul Müdürü Erol Aşık’la birlikte Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak’ı makamında  ziyaret ettiler. Çevre temizliğinin önemine dikkat çekmek ve 'Mavi Kapak' toplayarak engelli kişilere yardım etmek için çalışma yapan öğrenciler ilçe milli eğitim müdürüne yaptıkları çalışmaları anlattı.
Öğrenciler, "Mavi kapak toplayarak, engelli kişilere  yardım etmek istiyoruz. İlk biriktirdiğimiz kapakları, Bulancak Engelliler  Derneğine teslim edeceğiz. Sınıftaki arkadaşlarımızın onayı ile bir stant kurmaya karar verdik. Bu sayede daha çok kapağımızın olmasını hedefliyoruz. Bu projeyi okul geneline yaydık ve proje ilgi görmeye başladı. Kapak toplayıp engelli kişilere yardım etmek, bizi sevindiriyor. Kısa sürede pek çok yol aldık ve bu yolda yürümeye devam edeceğiz" dediler. Öğrencileri tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak , öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmeyerek, onlara birer kitap hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.