Lise öğrencisi yazdığı ilk romanı tanıttı

EĞİTİM 20.05.2019 - 15:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2947+ kez okundu.
 

Lise öğrencisi yazdığı ilk romanı tanıttı

Bulancak ilçesi Kovanlık Beldesi Kovanlık Çok Programlı Anadolu Lisesi 18 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi Figan Çakır, yazdığı ‘Eftalya’ isimli romanı Özen Kitap Kırtasiye’de gerçekleşen imza gününde tanıttı.
Çakır’ı kitabının tanıtımda Kovanlık Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri yalnız bırakmadı. Çakır, gazetemize yaptığı açıklamada ilk kitabını yayınlamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Romanına ‘Eftalya’ ismini verdiğini belirten Çakır, 104 sayfalık romanın 1000 adet bastırıldığını belirtti. Kitabın basılmasında AK Parti Giresun Milletvekili Avukat Kadir Aydın ve Kovanlık Beldesi Belediye Başkanı Harun Kalıntaş’ın büyük katkısı ve desteği olduğunu dile getiren Çakır, “Çocukluğumdan beri gördüğüm rüyaları, insan ilişkilerini, dikkatimi çeken kelimeleri bir kenara not alıyorum. Etrafımda olup biten olayları not alır, bunu kendi düşüncelerimle sentezlerim. Bunların hepsini birleştirerek roman haline getirdim. Genç  yaşımda bir yola çıktım. Başarılı olup olmadığımı zamanla göreceğiz ama istenince bu yaşta bile kitap çıkartılabileceğini göstermiş oldum. Umarım kitabımı beğenirsiniz” dedi. Çakır, gün boyu kitabını arkadaşları ve Bulancaklı kitap dostlarına imzaladı. Ayrıca Özen Kitap Kırtasiye sahibi Ahmet Kara’ya bu imkanı kendisine sunduğu için de teşekkür etti.
Bulancak ilçesi Kovanlık Beldesi Kovanlık Çok Programlı Anadolu Lisesi 18 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi Figan Çakır, yazdığı ‘Eftalya’ isimli romanı Özen Kitap Kırtasiye’de gerçekleşen imza gününde tanıttı.

Çakır’ı kitabının tanıtımda Kovanlık Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri yalnız bırakmadı. Çakır, gazetemize yaptığı açıklamada ilk kitabını yayınlamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Romanına ‘Eftalya’ ismini verdiğini belirten Çakır, 104 sayfalık romanın 1000 adet bastırıldığını belirtti. Kitabın basılmasında AK Parti Giresun Milletvekili Avukat Kadir Aydın ve Kovanlık Beldesi Belediye Başkanı Harun Kalıntaş’ın büyük katkısı ve desteği olduğunu dile getiren Çakır, “Çocukluğumdan beri gördüğüm rüyaları, insan ilişkilerini, dikkatimi çeken kelimeleri bir kenara not alıyorum. Etrafımda olup biten olayları not alır, bunu kendi düşüncelerimle sentezlerim. Bunların hepsini birleştirerek roman haline getirdim. Genç  yaşımda bir yola çıktım. Başarılı olup olmadığımı zamanla göreceğiz ama istenince bu yaşta bile kitap çıkartılabileceğini göstermiş oldum. Umarım kitabımı beğenirsiniz” dedi.

Çakır, gün boyu kitabını arkadaşları ve Bulancaklı kitap dostlarına imzaladı. Ayrıca Özen Kitap Kırtasiye sahibi Ahmet Kara’ya bu imkanı kendisine sunduğu için de teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.