LİGE İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ

SPOR 01.09.2020 - 18:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3650+ kez okundu.
 

LİGE İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ

TFF 1. Lig temsilcimiz Giresunspor’da, teknik direktör Hakan Keleş, takımının Erzurum kampını değerlendirdi.
Erzurum’da her anlamda çok faydalı bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Keleş, “Bildiğiniz üzere yeni sezon öncesi kadromuzu büyük oranda yeniledik. Erzurum kampına ilk başladığımızda genç ağırlıklı bir oyuncu gurubuyla çalışmalara başlamıştık. İlerleyen süreçte yeni transferlerimiz aramıza katıldı. Eskilerle yeni oyuncuların kampta kısa sürede kaynaştığını gördük. Uyum sürecini çabuk atlatabilmek için özel programlar uyguladık. Yaptığımız fiziksel ve mental antrenmanlarla oyuncularımızın performanslarını yükseltmeye gayret ettik. Futbolcularımızın idmanlarda sergiledikleri çalışma tempolarından memnunum. Her anlamda faydalı bir kamp oldu. Bu çalışmalarımızın karşılığını ligde alacağımıza inanıyorum” dedi. Erzurum kampının ardından takıma bir gün izin verdiklerini hatırlatan Keleş, “Çarşamba günü kendi tesislerimizde toplanıp antrenmanlara yeniden başlayacağız. Ligin başlamasına artık kısa bir süre kaldı. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirip Balıkesirspor maçına kadar hazır hale gelmek ve lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” diye konuştu.
TFF 1. Lig temsilcimiz Giresunspor’da, teknik direktör Hakan Keleş, takımının Erzurum kampını değerlendirdi.

Erzurum’da her anlamda çok faydalı bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Keleş, “Bildiğiniz üzere yeni sezon öncesi kadromuzu büyük oranda yeniledik. Erzurum kampına ilk başladığımızda genç ağırlıklı bir oyuncu gurubuyla çalışmalara başlamıştık. İlerleyen süreçte yeni transferlerimiz aramıza katıldı. Eskilerle yeni oyuncuların kampta kısa sürede kaynaştığını gördük. Uyum sürecini çabuk atlatabilmek için özel programlar uyguladık. Yaptığımız fiziksel ve mental antrenmanlarla oyuncularımızın performanslarını yükseltmeye gayret ettik. Futbolcularımızın idmanlarda sergiledikleri çalışma tempolarından memnunum. Her anlamda faydalı bir kamp oldu. Bu çalışmalarımızın karşılığını ligde alacağımıza inanıyorum” dedi.

Erzurum kampının ardından takıma bir gün izin verdiklerini hatırlatan Keleş, “Çarşamba günü kendi tesislerimizde toplanıp antrenmanlara yeniden başlayacağız. Ligin başlamasına artık kısa bir süre kaldı. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirip Balıkesirspor maçına kadar hazır hale gelmek ve lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.