Kuzey Yıldızı’na büyük ilgi

GÜNDEM 14.10.2019 - 08:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3260+ kez okundu.
 

Kuzey Yıldızı’na büyük ilgi

Yıldız Haber Gazetesi Kuzey yıldızı setinde çekimleri yerinde izledi. Muhabirimiz Muzaffer Şahin ve Dilek Korkmaz oyuncularla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bulancak Kuşluhan köyü ve Ordu’da çekimleri devam eden Kuzey Yıldızı dizinin gelecek bölümlerinde yer alacak olan Bulancak’taki mekan çekimi 12 Ekim Cumartesi günü Bulancak’ta yapıldı. Süreç Filmin yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu yazdığı ve aynı zamanda yönetmenliğini Ersoy Güler’in yaptığı ve ilk bölümleri ile reytinglerde ilk sıraya yerleşen Kuzey Yıldız’ı dizisinin Bulancak sahilindeki VİP Balkon Kafede yapılan çekimlerine Bulancaklılar büyük bir ilgi gösterdi. Sabah saatlerinde başlayan çekimler havanın bir ara yağmur yapması ile birlikte biraz dursa da, yaklaşık 3 saat sürdü. Çok sayıda ünlü oyuncunun yer aldığı Kuzey Yıldızı dizisinin Kuşluhan köyündeki çekimlerinde ve Bulancak’taki mekan çekimlerinde çok sayıda Bulancaklı da figüran rolünde yer alıyor. Haftanın iki günü Bulancak Kuşluhan köyünde çekimi devam eden Kuzey Yıldızı dizisinin set çalışmalarını yakından takip eden Yıldız Haber Gazetesi olarak 12 Ekim Cumartesi günü yapılan çekimi de izledik. Gazetemiz muhabir Muzaffer Şahin ve editör Dilek Korkmaz, dizinin çekimini yakından takip ederek çalışmalar sonrası Bulancak’taki çekimde yer alan oyuncular ile sohbet ettiler ve hatıra fotoğrafı çektirdiler. VİP Balkon Kafe’deki çekimde yer alan daha önce çok sayıda dizi ve filmde rol almış olan Cezmi Bakın, Hüseyin Soysalan, Ferda Kaynar, Uğur Demirpehlivan, Zeynep Kankonde, Ecem Çalhan, Burak Can adlı oyuncular çekim sonrası setti izleyen Bulancaklılar ile de fotoğraf çektirdi. Dizinin yapım koordinatörü olan Deniz Yalçınoğlu, “Kuzey Yıldız dizisinin gördüğü ilgiden dolayı izleyenler teşekkür ederiz. Bulancak ve Ordu’da setimiz yakında takip edenlere de teşekkür ederiz. Bunu reytinglerde görüyoruz. Karadeniz dizileri her zaman çok izleniyor” dedi. Kuzey Yıldız dizisinin Bulancak’taki sabah çekimleri tamamlandıktan sonra Kuşluhan köyündeki öğleden sonraki çekimleri için Kuşluhan köyüne geçti.              
Yıldız Haber Gazetesi Kuzey yıldızı setinde çekimleri yerinde izledi. Muhabirimiz Muzaffer Şahin ve Dilek Korkmaz oyuncularla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bulancak Kuşluhan köyü ve Ordu’da çekimleri devam eden Kuzey Yıldızı dizinin gelecek bölümlerinde yer alacak olan Bulancak’taki mekan çekimi 12 Ekim Cumartesi günü Bulancak’ta yapıldı. Süreç Filmin yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu yazdığı ve aynı zamanda yönetmenliğini Ersoy Güler’in yaptığı ve ilk bölümleri ile reytinglerde ilk sıraya yerleşen Kuzey Yıldız’ı dizisinin Bulancak sahilindeki VİP Balkon Kafede yapılan çekimlerine Bulancaklılar büyük bir ilgi gösterdi.

Sabah saatlerinde başlayan çekimler havanın bir ara yağmur yapması ile birlikte biraz dursa da, yaklaşık 3 saat sürdü. Çok sayıda ünlü oyuncunun yer aldığı Kuzey Yıldızı dizisinin Kuşluhan köyündeki çekimlerinde ve Bulancak’taki mekan çekimlerinde çok sayıda Bulancaklı da figüran rolünde yer alıyor.

Haftanın iki günü Bulancak Kuşluhan köyünde çekimi devam eden Kuzey Yıldızı dizisinin set çalışmalarını yakından takip eden Yıldız Haber Gazetesi olarak 12 Ekim Cumartesi günü yapılan çekimi de izledik. Gazetemiz muhabir Muzaffer Şahin ve editör Dilek Korkmaz, dizinin çekimini yakından takip ederek çalışmalar sonrası Bulancak’taki çekimde yer alan oyuncular ile sohbet ettiler ve hatıra fotoğrafı çektirdiler. VİP Balkon Kafe’deki çekimde yer alan daha önce çok sayıda dizi ve filmde rol almış olan Cezmi Bakın, Hüseyin Soysalan, Ferda Kaynar, Uğur Demirpehlivan, Zeynep Kankonde, Ecem Çalhan, Burak Can adlı oyuncular çekim sonrası setti izleyen Bulancaklılar ile de fotoğraf çektirdi. Dizinin yapım koordinatörü olan Deniz Yalçınoğlu, “Kuzey Yıldız dizisinin gördüğü ilgiden dolayı izleyenler teşekkür ederiz. Bulancak ve Ordu’da setimiz yakında takip edenlere de teşekkür ederiz. Bunu reytinglerde görüyoruz. Karadeniz dizileri her zaman çok izleniyor” dedi. Kuzey Yıldız dizisinin Bulancak’taki sabah çekimleri tamamlandıktan sonra Kuşluhan köyündeki öğleden sonraki çekimleri için Kuşluhan köyüne geçti.              

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.