Kütüphaneler Haftası Bulancak'ta kutlandı

EĞİTİM 30.03.2017 - 17:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3111+ kez okundu.
 

Kütüphaneler Haftası Bulancak'ta kutlandı

53. Kütüphaneler haftası Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesi toplantı salonunda yapılan program ile kutlandı.
30 Mart Perşembe günü yapılan program Bulancak Güzelyalı İlk ve Orta okulu müdürlüğü  tarafından hazırlandı. Sunuculuğunu Güzelyalı İ.O.O.’dan Beril Yaşar adlı öğrencinin yaptığı programa Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Mal Müdürü  İbrahim Hasip Şen, İlçe Jandarma Komutanı Üstğm. Cihan Gültekin, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdülkadir Tanrıverdi, İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, 75. Yıl Halk Kütüphanesi müdürü Haydar Yavuz, okul müdürleri ve kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri katıldığı program saygı duruşu ve istiklal marşı okunması ile başladı.Kütüphanelerin önemi ve anlamı üzerine 75. Yıl Halk Kütüphanesi müdürü Haydar Yavuz, kütüphaneciliğin kültür ve eğitim için bir köprü olduğunu belirti. Bu konuşmadan sonra Aleyna Pekdemir ‘Kitap’ adlı şiiri okudu. Enes Deniz adlı öğrenci de ‘Kitap’ konulu bir monolog ile gösterisini yaptı. Bulancak'ta ki okulların Halk Kütüphanesi gezilerini anlatan bir video gösterildi. Güzelyalı İ.O.O. Müzik korosu müzik öğretmeni Hakkı Işıkdemir eşliğinde 2 şarkı ile programa devam edildiDerece alanlara ödülleri protokol tarafından takdim edildi. Programda ayrıca kütüphanelere destek olanlara da  Müdür Yavuz tarafından hediye verilerek teşekkür edildi. 
53. Kütüphaneler haftası Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesi toplantı salonunda yapılan program ile kutlandı.
30 Mart Perşembe günü yapılan program Bulancak Güzelyalı İlk ve Orta okulu müdürlüğü  tarafından hazırlandı. Sunuculuğunu Güzelyalı İ.O.O.’dan Beril Yaşar adlı öğrencinin yaptığı programa Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Mal Müdürü  İbrahim Hasip Şen, İlçe Jandarma Komutanı Üstğm. Cihan Gültekin, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdülkadir Tanrıverdi, İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, 75. Yıl Halk Kütüphanesi müdürü Haydar Yavuz, okul müdürleri ve kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri katıldığı program saygı duruşu ve istiklal marşı okunması ile başladı.
Kütüphanelerin önemi ve anlamı üzerine 75. Yıl Halk Kütüphanesi müdürü Haydar Yavuz, kütüphaneciliğin kültür ve eğitim için bir köprü olduğunu belirti. Bu konuşmadan sonra Aleyna Pekdemir ‘Kitap’ adlı şiiri okudu. Enes Deniz adlı öğrenci de ‘Kitap’ konulu bir monolog ile gösterisini yaptı. Bulancak'ta ki okulların Halk Kütüphanesi gezilerini anlatan bir video gösterildi. Güzelyalı İ.O.O. Müzik korosu müzik öğretmeni Hakkı Işıkdemir eşliğinde 2 şarkı ile programa devam edildi
Derece alanlara ödülleri protokol tarafından takdim edildi. Programda ayrıca kütüphanelere destek olanlara da  Müdür Yavuz tarafından hediye verilerek teşekkür edildi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.