Kutlu ‘Bu takım bu sene bu işi yapar inanıyorum’

SPOR 23.09.2019 - 17:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3042+ kez okundu.
 

Kutlu ‘Bu takım bu sene bu işi yapar inanıyorum’

TFF 1. Lig'in 5'inci haftasında konuk ettiği Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalan Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, "Bu oyuncu grubu, hele hele 1-0 geriye düşüp bu reaksiyonu gösterebiliyorsa ben bu oyuncu grubunun bu sene bu işi yapabileceğine inanıyorum." dedi.
Kutlu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Fatih Karagümrük karşısında Giresunspor'un başında ilk maçına çıktığını hatırlattı. Oyuncularının karşılaşma boyunca verdikleri mücadeleden memnun olduğunu ifade eden Kutlu, "Maçın başında biraz kazanamamanın verdiği gerginlik olsa da özellikle geriye düştükten sonra takımın vermiş olduğu reaksiyondan çok memnunum. Bazı maçlar kazanırsın, iyi de bir futbolla kazanırsın, üç puanı alırsın ama böyle bir maçta alınan bir puan beni iğreti bir futboldan alınan 3 puandan çok daha mutlu etti." diye konuştu. Kutlu, maçın son anlarında kazanma adına pozisyonlar yakaladıklarını ancak bunlardan yararlanamadıklarını belirterek, şunları kaydetti: "Çünkü kolay iş değil. 1-0 geriye düşmüş ve bundan önceki 4 maçın vermiş olduğu gerginlikle bu takımın gösterdiği reaksiyon çok önemli bir reaksiyon. 1-1'i sağladık. 1-1'den sonra maçı koparabileceğimiz çok net gol pozisyonlarımız vardı ama atamadık. Bu maçın bize getirisi büyük olur." Eksikliklerin bulunduğunu, bunları giderme adına çalışacaklarını dile getiren Kutlu, "Oyun anlamında, defansif anlamda bazı eksikliklerimiz var. Bu oyuncu grubu, hele hele 1-0 geriye düşüp bu reaksiyonu gösterebiliyorsa ben bu oyuncu grubunun bu sene bu işi yapabileceğine inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.
TFF 1. Lig'in 5'inci haftasında konuk ettiği Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalan Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, "Bu oyuncu grubu, hele hele 1-0 geriye düşüp bu reaksiyonu gösterebiliyorsa ben bu oyuncu grubunun bu sene bu işi yapabileceğine inanıyorum." dedi.

Kutlu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Fatih Karagümrük karşısında Giresunspor'un başında ilk maçına çıktığını hatırlattı.

Oyuncularının karşılaşma boyunca verdikleri mücadeleden memnun olduğunu ifade eden Kutlu, "Maçın başında biraz kazanamamanın verdiği gerginlik olsa da özellikle geriye düştükten sonra takımın vermiş olduğu reaksiyondan çok memnunum. Bazı maçlar kazanırsın, iyi de bir futbolla kazanırsın, üç puanı alırsın ama böyle bir maçta alınan bir puan beni iğreti bir futboldan alınan 3 puandan çok daha mutlu etti." diye konuştu.

Kutlu, maçın son anlarında kazanma adına pozisyonlar yakaladıklarını ancak bunlardan yararlanamadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Çünkü kolay iş değil. 1-0 geriye düşmüş ve bundan önceki 4 maçın vermiş olduğu gerginlikle bu takımın gösterdiği reaksiyon çok önemli bir reaksiyon. 1-1'i sağladık. 1-1'den sonra maçı koparabileceğimiz çok net gol pozisyonlarımız vardı ama atamadık. Bu maçın bize getirisi büyük olur."

Eksikliklerin bulunduğunu, bunları giderme adına çalışacaklarını dile getiren Kutlu, "Oyun anlamında, defansif anlamda bazı eksikliklerimiz var. Bu oyuncu grubu, hele hele 1-0 geriye düşüp bu reaksiyonu gösterebiliyorsa ben bu oyuncu grubunun bu sene bu işi yapabileceğine inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.