KURBAN SATIŞLARI DEVAM EDİYOR

GÜNDEM 08.08.2019 - 17:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3384+ kez okundu.
 

KURBAN SATIŞLARI DEVAM EDİYOR

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle büyükbaş ve küçükbaş hayvan satışları Bulancak’ta da devam ediyor.
Günler öncesinden kurban satış yerlerine gelen kurbanlar Bayramın 1., 2. ve 3. gününe kadar alıcılarını bekleyecek. Bulancak’ta Belediye kurban satış yerleri haricinde özel şahıslara ait kurban satış yerlerinde de kurbanlık pazarlıkları ve satışları devam ediyor. Bulancak’ta kurbanlık alım satım işleri yapan Hacı Muammer Yaman, bayramın 1., 2. ve 3. günlerine kadar vatandaşların kurban aldığına değinerek bu yıl ki fiyatların büyükbaş kurbanlarda ortalama 6 bin TL ile 8 bin TL arasında seyrettiğini, küçükbaş kurbanlıklarda ise fiyatların 800 TL ile bin 200 TL. arasında olduğunu söyledi. Geçtiğimiz yıllara oranla bu yıl satışların bir hayli düştüğünü ifade eden Yaman, “Geçtiğimiz yıllara oranla bu yıl kurban satışları daha az gerçekleşiyor. Kurban kesmek isteyen vatandaşlarımız mandıramızda beğendiği kurbanı alarak kesim işlerini de yaptırabilir” dedi.
Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle büyükbaş ve küçükbaş hayvan satışları Bulancak’ta da devam ediyor.

Günler öncesinden kurban satış yerlerine gelen kurbanlar Bayramın 1., 2. ve 3. gününe kadar alıcılarını bekleyecek.

Bulancak’ta Belediye kurban satış yerleri haricinde özel şahıslara ait kurban satış yerlerinde de kurbanlık pazarlıkları ve satışları devam ediyor.

Bulancak’ta kurbanlık alım satım işleri yapan Hacı Muammer Yaman, bayramın 1., 2. ve 3. günlerine kadar vatandaşların kurban aldığına değinerek bu yıl ki fiyatların büyükbaş kurbanlarda ortalama 6 bin TL ile 8 bin TL arasında seyrettiğini, küçükbaş kurbanlıklarda ise fiyatların 800 TL ile bin 200 TL. arasında olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz yıllara oranla bu yıl satışların bir hayli düştüğünü ifade eden Yaman, “Geçtiğimiz yıllara oranla bu yıl kurban satışları daha az gerçekleşiyor. Kurban kesmek isteyen vatandaşlarımız mandıramızda beğendiği kurbanı alarak kesim işlerini de yaptırabilir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.