Kuğu’da kurucular kurulunda

GÜNDEM 13.12.2019 - 17:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2288+ kez okundu.
 

Kuğu’da kurucular kurulunda

Giresun Federasyonu eski başkanlarından ve AK Parti İstanbul Milletvekili aday adayı Göreleli hemşerimiz Mehmet Kuğu’da eski Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Gelecek Partisi kurucular kurulunda yer aldı.
Federasyon Başkanı iken AK Parti’den İstanbul Milletvekili aday adayı olan Kuğu, aday yapılmamıştı. 1965 yılında Giresun Görele’de doğan Mehmet Kuğu, ilk ve orta öğrenimini Çanakçı ilçesinde, lise öğrenimini ise Trabzon Beşikdüzü Ticaret Meslek Lisesi’nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi, Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümünden mezun olan Kuğu, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde Tezli Yüksek Lisans öğrenimine devam ederek, üniversite eğitimi için geldiği İstanbul’da 1982 yılından bu yana ikamet ediyor. Yerli ve yabancı birçok kuruluşta muhasebe müdürlüğü ve üst düzey yöneticilik yapan Kuğu, halen kendi şirketinde serbest muhasebeci, mali müşavir ve bağımsız denetimci olarak hizmet veriyor. Yerel ve bölgesel birçok dernek, vakıf ve spor kulüplerinin faaliyetlerinde kurucu üye ve koordinatör olarak görev alan Kuğu, son olarak Giresun Federasyonu Genel Başkanlığı görevini yürütüyordu.
Giresun Federasyonu eski başkanlarından ve AK Parti İstanbul Milletvekili aday adayı Göreleli hemşerimiz Mehmet Kuğu’da eski Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Gelecek Partisi kurucular kurulunda yer aldı.

Federasyon Başkanı iken AK Parti’den İstanbul Milletvekili aday adayı olan Kuğu, aday yapılmamıştı.

1965 yılında Giresun Görele’de doğan Mehmet Kuğu, ilk ve orta öğrenimini Çanakçı ilçesinde, lise öğrenimini ise Trabzon Beşikdüzü Ticaret Meslek Lisesi’nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi, Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümünden mezun olan Kuğu, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde Tezli Yüksek Lisans öğrenimine devam ederek, üniversite eğitimi için geldiği İstanbul’da 1982 yılından bu yana ikamet ediyor. Yerli ve yabancı birçok kuruluşta muhasebe müdürlüğü ve üst düzey yöneticilik yapan Kuğu, halen kendi şirketinde serbest muhasebeci, mali müşavir ve bağımsız denetimci olarak hizmet veriyor. Yerel ve bölgesel birçok dernek, vakıf ve spor kulüplerinin faaliyetlerinde kurucu üye ve koordinatör olarak görev alan Kuğu, son olarak Giresun Federasyonu Genel Başkanlığı görevini yürütüyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.