Köylere hizmet aksamayacak

GÜNDEM 09.05.2019 - 17:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3112+ kez okundu.
 

Köylere hizmet aksamayacak

Kurulduğu günden bu yana köylere yapılacak hizmetleri koordine eden Köylere Hizmet Götürme Birliği(KÖYDES)’nin bu yılki ödenekleri belli olurken, birlik seçimleri de köy muhtarları ve il genel meclis üyelerinin katılımı ile yapıldı.
Bulancak Kaymakamı ve Birlik Başkanı Hamdi Üncü’nün başkanlığında yapılan toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okumasından sonra gündem ile başladı. 2018 yılının değerlendirilmesinden sonra Kaymakam Üncü, yaptığı konuşmada, “Bulancak köyleri için 2018 yılında yaklaşık 5 milyon lira civarında bir harcama yapıldı. 2018 yılından kalan az bir işimizde bu yıl içinde yapılacak. Sıkıntılı bir dönem olmasına rağmen 2019 yılında 5 milyon liranın üzerinde bir ödenek ile Bulancak köylerinin yeni ortak su, köy yolu, okul ve cami gibi hizmetlerini bitirmeye çalışacağız. Köylerimizin hizmetleri aksamadan devam edecektir. Muhtarlarımızın sıkıntılarını çözmek için devlet her zaman elinden geleni yapacaktır”  dedi. Bu konuşmadan sonra KÖYDES üyelerinin seçimi yapıldı. Bulancak İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Yanıkömer’inde katıldığı seçimlerde aday olan Abdüsselam Çağrıcı, Mustafa Karakaya, muhtar kontenjanından Ezeltere Köyü Muhtarı Adem Aktaş, Bayındır Köyü Muhtarı Zeki Gedik asil olarak, yedek üyeliğe ise Metin Beyaz, Mürsel Genç, köy muhtarı kontenjanından İnece Köyü Muhtarı Reha Ümit Goluoğlu, Gündoğdu Köyü Muhtarı Ali Ada seçildi.
Kurulduğu günden bu yana köylere yapılacak hizmetleri koordine eden Köylere Hizmet Götürme Birliği(KÖYDES)’nin bu yılki ödenekleri belli olurken, birlik seçimleri de köy muhtarları ve il genel meclis üyelerinin katılımı ile yapıldı.

Bulancak Kaymakamı ve Birlik Başkanı Hamdi Üncü’nün başkanlığında yapılan toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okumasından sonra gündem ile başladı.

2018 yılının değerlendirilmesinden sonra Kaymakam Üncü, yaptığı konuşmada, “Bulancak köyleri için 2018 yılında yaklaşık 5 milyon lira civarında bir harcama yapıldı. 2018 yılından kalan az bir işimizde bu yıl içinde yapılacak. Sıkıntılı bir dönem olmasına rağmen 2019 yılında 5 milyon liranın üzerinde bir ödenek ile Bulancak köylerinin yeni ortak su, köy yolu, okul ve cami gibi hizmetlerini bitirmeye çalışacağız. Köylerimizin hizmetleri aksamadan devam edecektir. Muhtarlarımızın sıkıntılarını çözmek için devlet her zaman elinden geleni yapacaktır”  dedi.

Bu konuşmadan sonra KÖYDES üyelerinin seçimi yapıldı. Bulancak İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Yanıkömer’inde katıldığı seçimlerde aday olan Abdüsselam Çağrıcı, Mustafa Karakaya, muhtar kontenjanından Ezeltere Köyü Muhtarı Adem Aktaş, Bayındır Köyü Muhtarı Zeki Gedik asil olarak, yedek üyeliğe ise Metin Beyaz, Mürsel Genç, köy muhtarı kontenjanından İnece Köyü Muhtarı Reha Ümit Goluoğlu, Gündoğdu Köyü Muhtarı Ali Ada seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.