KÖTÜ GİDİŞATA KUTLU DA ‘DUR’ DİYEMEDİ

SPOR 30.09.2019 - 17:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2653+ kez okundu.
 

KÖTÜ GİDİŞATA KUTLU DA ‘DUR’ DİYEMEDİ

TFF 1. Lig'in 6'ncı haftasında deplasmanda Balıkesirspor'a 2-0 kaybeden Giresunspor'daki kötü gidişata teknik direktör Hakan Kutlu da ‘dur’ diyemedi.
Yeşil-beyazlı Karadeniz temsilcisi, sezona teknik direktör Erkan Sözeri ile başladı. Sözeri yönetiminde dört karşılaşmaya çıkan yeşil-beyazlılar bunlardan sadece birinde berabere kalırken, 3 maçta ise sahadan mağlup ayrıldı. Dördüncü haftada deplasmanda İstanbulspor karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyet sonrası Giresunspor yönetimi ile Sözeri karşılıklı olarak yolları ayırdı. Sözeri'den boşalan teknik direktörlük görevine ise 18 Eylül'de Hakan Kutlu getirilirken, deneyimli isimle 1+1 yıllık sözleşme imzalandı. Giresunspor'da bu sezonki kötü gidişata Hakan Kutlu da "dur" diyemedi. Kutlu yönetiminde iki maça çıkan yeşil-beyazlılar bir yenilgi alırken, bir kez de berabere kaldı. Yeşil-beyazlılar ligde geride kalan 6 maçta hiç galibiyet alamazken, 2 kez berabere kaldı, 4 kez de rakiplerine mağlup oldu. Giresunspor, 6 haftada topladığı 2 puanla ligde 17'nci sırada bulunuyor. Öte yandan, Karadeniz temsilcisinde geçen sezon boyunca 6 teknik adam görev yapmıştı.
TFF 1. Lig'in 6'ncı haftasında deplasmanda Balıkesirspor'a 2-0 kaybeden Giresunspor'daki kötü gidişata teknik direktör Hakan Kutlu da ‘dur’ diyemedi.

Yeşil-beyazlı Karadeniz temsilcisi, sezona teknik direktör Erkan Sözeri ile başladı. Sözeri yönetiminde dört karşılaşmaya çıkan yeşil-beyazlılar bunlardan sadece birinde berabere kalırken, 3 maçta ise sahadan mağlup ayrıldı.

Dördüncü haftada deplasmanda İstanbulspor karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyet sonrası Giresunspor yönetimi ile Sözeri karşılıklı olarak yolları ayırdı. Sözeri'den boşalan teknik direktörlük görevine ise 18 Eylül'de Hakan Kutlu getirilirken, deneyimli isimle 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Giresunspor'da bu sezonki kötü gidişata Hakan Kutlu da "dur" diyemedi. Kutlu yönetiminde iki maça çıkan yeşil-beyazlılar bir yenilgi alırken, bir kez de berabere kaldı.

Yeşil-beyazlılar ligde geride kalan 6 maçta hiç galibiyet alamazken, 2 kez berabere kaldı, 4 kez de rakiplerine mağlup oldu.

Giresunspor, 6 haftada topladığı 2 puanla ligde 17'nci sırada bulunuyor.

Öte yandan, Karadeniz temsilcisinde geçen sezon boyunca 6 teknik adam görev yapmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.