Koronavirüsden ölüm sayısı 4’e çıktı

GÜNDEM 02.04.2020 - 14:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3475+ kez okundu.
 

Koronavirüsden ölüm sayısı 4’e çıktı

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, koronavirüs nedeniyle Giresun’da hayatını kaybedenlerin 4’e çıktığını söyledi. 1 Nisan 2020 Çarşamba akşamı Giresun’da koronavirüs nedeniyle 3 kişinin hayatını kaybettiği bilinirken, Milletvekili Öztürk yaptığı açıklamada, “Değerli hemşehrilerim; Bütün dünyanın uğraştığı corona salgınıyla ilgili olarak Giresun’da, serviste yatan 41, yoğun bakım 5, taburcu olan 19 ve ex 4 olmak üzere toplam 69 vakamız vardır” dedi. Bu sayının Türkiye ortalamasının altında olduğuna dikkat çeken Milletvekili Öztürk, “İnşallah yeni bir vakaya rastlanmaz, mevcut hastalarımız da tez zamanda şifa bulur. Bize düşen devletimizin açıkladığı tüm tedbirlere uymak, sokağa mecbur kalmadıkça çıkmamaktır. Bu süreçte fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarımızdan Allah razı olsun” diye konuştu.

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, koronavirüs nedeniyle Giresun’da hayatını kaybedenlerin 4’e çıktığını söyledi.

1 Nisan 2020 Çarşamba akşamı Giresun’da koronavirüs nedeniyle 3 kişinin hayatını kaybettiği bilinirken, Milletvekili Öztürk yaptığı açıklamada, “Değerli hemşehrilerim; Bütün dünyanın uğraştığı corona salgınıyla ilgili olarak Giresun’da, serviste yatan 41, yoğun bakım 5, taburcu olan 19 ve ex 4 olmak üzere toplam 69 vakamız vardır” dedi.

Bu sayının Türkiye ortalamasının altında olduğuna dikkat çeken Milletvekili Öztürk, “İnşallah yeni bir vakaya rastlanmaz, mevcut hastalarımız da tez zamanda şifa bulur. Bize düşen devletimizin açıkladığı tüm tedbirlere uymak, sokağa mecbur kalmadıkça çıkmamaktır. Bu süreçte fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarımızdan Allah razı olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.