KİTAP FUARI CUMARTESİ AÇILIYOR

SİYASET 02.01.2020 - 17:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2737+ kez okundu.
 

KİTAP FUARI CUMARTESİ AÇILIYOR

Giresun Belediyesi tarafından düzenlenen kitap fuarı Cumartesi günü açılıyor. Hazırlıkları tamamlanan fuar Liman mevkiinde bulunan Gümrük Müdürlüğü binasında 4-12 Ocak 2020 tarihleri arasında açık kalacak fuara birçok yayınevi katılacak olup, 20 yazar kitapseverlerle buluşacak.
Giresun Kitap Fuarı’na; Nurullah Genç, Mete Yarar, Necmettin Alkan, Çağlayan Yılmaz, Rasim Özdenören, Asım Gültekin, Nedim Şener, Sadık Yalsızuçanlar, Ahmet Turgut, Abdullah Yıldız, Ufuk Tufan, Taha Kılınç, Tarık Tufan, İsmail Kılıçarslan, Mustafa Akar, Selahattin Yusuf, Furkan Çalışkan, Gökçen Çatlı, Kaan Murat Yanık ve Ali Ural gibi ünlü yazarlar katılacak. Yerel yazarlardan ise Seyfullah çiçek, Gökhan Ayçiçek, Şaban Karakaya, Murat Ulusoy, Hasan Ünal, Büşra Öksüz, Hayrettin Orhanoğlu, Hanım Karavelioğlu, Elif Kulaksızoğlu, Recep Akın, Zekeriya Beşirli, Hatice Satgun, İsmail Güçtaş, Hüseyin Gazi Menteşeoğlu, Mehmet Öztürk, Sedat Murat Bayrak, Hurşit Köse, Sedat Delioğlu, Dilek Çece, Mustafa Onur Ustaoğlu, Birol Üstündağ, Nurşen Diş, Mehmet Yılmaz Karaibrahim, Hüseyin Dervişoğlu, Kurtuluş Şahin, Murat Akyol, Zehra Öztürk, Şengül Coşkun, Gül Güney Seher Akar fuara katılacak. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Tüm vatandaşlarımızı 1. Giresun Kitap Fuarı’na mutlaka bekliyoruz. Giresun’da kitap okuma oranını yükseltmek için bu ve bu gibi organizasyonlara imza atmayı sürdüreceğiz.  Kitap fuarının çok önemli bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. En iyi dostlarımız olan kitapların halkımızın ayağına gelmesi tabi ki çok güzel. Fuarlar kitaplara olan ilgiyi artırır ve günümüzde düşük oranlardaki kitap okuma oranları bu fuarlar vesilesiyle çoğalır. İnanıyorum ki bu fuar herkesi mutlu edecek. Kitapların birçoğu fuarlarda bir arada olduğu için istenilen kitabı daha kolay bulabiliyorsunuz. Çeşitlilik zenginliği yaşanıyor. Bu kitap fuarını her yıl düzenli olarak yapmayı düşünüyoruz. Bu anlamlı etkinliği gündemimizden hiç çıkarmayacağız” diye konuştu.
Giresun Belediyesi tarafından düzenlenen kitap fuarı Cumartesi günü açılıyor. Hazırlıkları tamamlanan fuar Liman mevkiinde bulunan Gümrük Müdürlüğü binasında 4-12 Ocak 2020 tarihleri arasında açık kalacak fuara birçok yayınevi katılacak olup, 20 yazar kitapseverlerle buluşacak.

Giresun Kitap Fuarı’na; Nurullah Genç, Mete Yarar, Necmettin Alkan, Çağlayan Yılmaz, Rasim Özdenören, Asım Gültekin, Nedim Şener, Sadık Yalsızuçanlar, Ahmet Turgut, Abdullah Yıldız, Ufuk Tufan, Taha Kılınç, Tarık Tufan, İsmail Kılıçarslan, Mustafa Akar, Selahattin Yusuf, Furkan Çalışkan, Gökçen Çatlı, Kaan Murat Yanık ve Ali Ural gibi ünlü yazarlar katılacak.

Yerel yazarlardan ise Seyfullah çiçek, Gökhan Ayçiçek, Şaban Karakaya, Murat Ulusoy, Hasan Ünal, Büşra Öksüz, Hayrettin Orhanoğlu, Hanım Karavelioğlu, Elif Kulaksızoğlu, Recep Akın, Zekeriya Beşirli, Hatice Satgun, İsmail Güçtaş, Hüseyin Gazi Menteşeoğlu, Mehmet Öztürk, Sedat Murat Bayrak, Hurşit Köse, Sedat Delioğlu, Dilek Çece, Mustafa Onur Ustaoğlu, Birol Üstündağ, Nurşen Diş, Mehmet Yılmaz Karaibrahim, Hüseyin Dervişoğlu, Kurtuluş Şahin, Murat Akyol, Zehra Öztürk, Şengül Coşkun, Gül Güney Seher Akar fuara katılacak.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Tüm vatandaşlarımızı 1. Giresun Kitap Fuarı’na mutlaka bekliyoruz. Giresun’da kitap okuma oranını yükseltmek için bu ve bu gibi organizasyonlara imza atmayı sürdüreceğiz.  Kitap fuarının çok önemli bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. En iyi dostlarımız olan kitapların halkımızın ayağına gelmesi tabi ki çok güzel. Fuarlar kitaplara olan ilgiyi artırır ve günümüzde düşük oranlardaki kitap okuma oranları bu fuarlar vesilesiyle çoğalır. İnanıyorum ki bu fuar herkesi mutlu edecek. Kitapların birçoğu fuarlarda bir arada olduğu için istenilen kitabı daha kolay bulabiliyorsunuz. Çeşitlilik zenginliği yaşanıyor. Bu kitap fuarını her yıl düzenli olarak yapmayı düşünüyoruz. Bu anlamlı etkinliği gündemimizden hiç çıkarmayacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.