Kışlık lastikleri takmayı unutmayın!

GÜNDEM 01.12.2016 - 16:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2428+ kez okundu.
 

Kışlık lastikleri takmayı unutmayın!

Bulancak Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın,...
...kış mevsiminin gelmesiyle birlikte tüm araç sahiplerinin araçlarına kışlık lastiklerini taktırıp ve kışlık ekipmanlarını araçlarında taşımaları gerektiğini duyurdu. Başkan Aydın, "İlçemizde artık soğuk kış günleri başladı ve bilindiği üzere tüm araçlara kışlık lastik taktırma zamanı geldi. Ani bir kar yağışı durumunda okul servisçiliği, taksicilik, minibüsçülük ve diğer şoför esnaflığını yapan arkadaşlarımızın sıkıntı yaşamamaları için kışlık kar lastiklerini taktırıp ve diğer kışlık ekipmanları da araçlarında taşımaları gerekmektedir. Lütfen bu konuda gerekli önlemleri alalım ve bildiğimiz üzere ticari araçların 11. aydan sonra kışlık lastikleri takmak zorunlu olduğu için kışlık lastikleri araçlarımıza taktıralım ki 595 TL. olan trafik cezasını yemekten kurtulalım. Tüm şoför esnaflarımıza ve tüm sürücülere kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim" dedi.
Bulancak Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın,...
...kış mevsiminin gelmesiyle birlikte tüm araç sahiplerinin araçlarına kışlık lastiklerini taktırıp ve kışlık ekipmanlarını araçlarında taşımaları gerektiğini duyurdu.
Başkan Aydın, "İlçemizde artık soğuk kış günleri başladı ve bilindiği üzere tüm araçlara kışlık lastik taktırma zamanı geldi. Ani bir kar yağışı durumunda okul servisçiliği, taksicilik, minibüsçülük ve diğer şoför esnaflığını yapan arkadaşlarımızın sıkıntı yaşamamaları için kışlık kar lastiklerini taktırıp ve diğer kışlık ekipmanları da araçlarında taşımaları gerekmektedir. Lütfen bu konuda gerekli önlemleri alalım ve bildiğimiz üzere ticari araçların 11. aydan sonra kışlık lastikleri takmak zorunlu olduğu için kışlık lastikleri araçlarımıza taktıralım ki 595 TL. olan trafik cezasını yemekten kurtulalım. Tüm şoför esnaflarımıza ve tüm sürücülere kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.