Kimlik kartları yenileniyor

YAŞAM 02.01.2017 - 17:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3596+ kez okundu.
 

Kimlik kartları yenileniyor

2 Ocak 2017 tarihi itibarı ile Türkiye'de Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı yaygınlaştırma projesi başlamış oldu.
Bu kapsamda Bulancak'ta yeni çıkan Kimlik Kartı'nı ilk olarak gazetemiz yazarlarından öğretmen Erol Küçük aldı. Bulancak Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız ile birlikte nüfus kağıdını yenileyen Öğretmen Küçük, Bulancak'ta bir ilk olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Müdür Küçükyıldız ise, Türkiye genelinde Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı yaygınlaştırma projesi 02 Ocak 2017 Pazartesi (dün) itibarı ile başlamıştır. Vatandaşlar şahsen müracaat ettikleri gibi ayrıca 199 nolu telefondan randevu alarak ta kimlik kartı talebinde bulunabilirler" dedi.Müdür Küçükyıldız, kart bedelinin 16 TL., kayıp kart bedelinin ise 32 TL. olduğunu sözlerine ekledi. 
2 Ocak 2017 tarihi itibarı ile Türkiye'de Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı yaygınlaştırma projesi başlamış oldu.
Bu kapsamda Bulancak'ta yeni çıkan Kimlik Kartı'nı ilk olarak gazetemiz yazarlarından öğretmen Erol Küçük aldı. Bulancak Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız ile birlikte nüfus kağıdını yenileyen Öğretmen Küçük, Bulancak'ta bir ilk olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Müdür Küçükyıldız ise, Türkiye genelinde Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı yaygınlaştırma projesi 02 Ocak 2017 Pazartesi (dün) itibarı ile başlamıştır. Vatandaşlar şahsen müracaat ettikleri gibi ayrıca 199 nolu telefondan randevu alarak ta kimlik kartı talebinde bulunabilirler" dedi.
Müdür Küçükyıldız, kart bedelinin 16 TL., kayıp kart bedelinin ise 32 TL. olduğunu sözlerine ekledi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.