Keşap'ta açık hava sinema günleri başlıyor

GÜNDEM 22.07.2019 - 09:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3611+ kez okundu.
 

Keşap'ta açık hava sinema günleri başlıyor

Sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü hizmetlere bir yenisini daha ekleyen Keşap Belediyesi 23 Temmuz’da başlayacak olan 'Keşap Belediyesi Hüseyin Yavuz Açık Hava Sinema Günleri' kapsamında Keşap Belediyesi Kapalı Halı Saha ve Sosyal tesislerinde açık hava sinemaları kurulacak.
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür "Belediyemiz Sosyal ve Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenecek etkinliğimiz  sinemasever hemşehrilerimiz Keşap'ta yaz akşamlarını farklı bir şekilde değerlendirmenin keyfini yaşayacak. Açık havada sinema özlemi duyan ve ilk defa izleyecek olanları nostaljik atmosferiyle geçmişe götürecek.     "Sinema Günleri 23 Temmuz Salı akşamı başlıyor"    Saat 20.00’de düzenlenecek olan ilk filmimiz Kırgız yazar Cengiz Aytmatov'un 1970 yılında yayımlanan romanından uyarlanan, Atıf Yılmaz'ın yönettiği Kadir İnanır ve Türkan Şoray’ın başrollerini paylaştığı ilk filmimiz "Selvi Boylum Al Yazmalım" akabinde ise "Hababam Sınıfı" beyaz perdede olacak. Biz Keşap Belediyesi olarak sanatın her dalını ve kültürel faaliyetleri vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Açık Hava Sinemamıza  47 yaşında hayatını kaybeden Gazeteci arkadaşımız, hemşehrimiz Hüseyin Yavuz'un adını verdik ve ölümsüzleştirdik.  Tüm filmlerimiz ücretsiz olacak. 25 Temmuz Perşembe akşamı ise saat 20.00 de Vizontele ve peşinden Eşkıya gösterime girecek. Yaz akşamlarını daha keyifli hale getirecek Keşap Belediyesi Hüseyin Yavuz Açıkhava Sinema Günleri’ne tüm sinemaseverleri bekliyoruz” dedi.  
Sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü hizmetlere bir yenisini daha ekleyen Keşap Belediyesi 23 Temmuz’da başlayacak olan 'Keşap Belediyesi Hüseyin Yavuz Açık Hava Sinema Günleri' kapsamında Keşap Belediyesi Kapalı Halı Saha ve Sosyal tesislerinde açık hava sinemaları kurulacak.

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür "Belediyemiz Sosyal ve Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenecek etkinliğimiz 

sinemasever hemşehrilerimiz Keşap'ta yaz akşamlarını farklı bir şekilde değerlendirmenin keyfini yaşayacak. Açık havada sinema özlemi duyan ve ilk defa izleyecek olanları nostaljik atmosferiyle geçmişe götürecek.  

 

"Sinema Günleri 23 Temmuz Salı akşamı başlıyor" 

 

Saat 20.00’de düzenlenecek olan ilk filmimiz Kırgız yazar Cengiz Aytmatov'un 1970 yılında yayımlanan romanından uyarlanan, Atıf Yılmaz'ın yönettiği Kadir İnanır ve Türkan Şoray’ın başrollerini paylaştığı ilk filmimiz "Selvi Boylum Al Yazmalım" akabinde ise "Hababam Sınıfı" beyaz perdede olacak. Biz Keşap Belediyesi olarak sanatın her dalını ve kültürel faaliyetleri vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Açık Hava Sinemamıza 

47 yaşında hayatını kaybeden Gazeteci arkadaşımız, hemşehrimiz Hüseyin Yavuz'un adını verdik ve ölümsüzleştirdik. 

Tüm filmlerimiz ücretsiz olacak. 25 Temmuz Perşembe akşamı ise saat 20.00 de Vizontele ve peşinden Eşkıya gösterime girecek.

Yaz akşamlarını daha keyifli hale getirecek Keşap Belediyesi Hüseyin Yavuz Açıkhava Sinema Günleri’ne tüm sinemaseverleri bekliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.