Keşap Belediyesi çınarlarına sahip çıkıyor

GÜNDEM 23.03.2020 - 17:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2998+ kez okundu.
 

Keşap Belediyesi çınarlarına sahip çıkıyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid 19 Salgını nedeniyle Keşap Belediyesi 65 yaş üstü yaşlıların yardımına ‘Yaşayan Çınarlar’ Projesi ile destek oluyor.
Keşap Belediyesi Halkla İlişkiler ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri oluşturduğu iletişim hattı üzerinden yardım talebinde bulunan yaşlıların ihtiyaçlarını karşılıyor. Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, “Peygamber Efendimiz diyor ki ‘Yaşlılarımıza hürmet ve ikram, Allahü teâlâya saygıdandır’. Biz Çınarlarımıza sahip çıkıyoruz. Amacımız birlikteliğimizi, beraberliğimizi sağlıklı günlerde gösterdiğimiz gibi şu anda da devam ettirmek.  İşimizi gönülden yapıyoruz. Evlerinden çıkamayan 65 yaş ve üzeri büyüklerimizin talepleri doğrultusunda günlük alışveriş ve ihtiyaçlarına yardım etmek için ihtiyaç sahiplerimiz 05318900430‘u arayarak Halkla İlişkiler ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz ile her zaman hemşerilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Gün birlik günü, gün beraberlik günüdür. Panik yapmadan tedbir alarak birlikte başaracağız ve bugünler geride kalacak. Tedbir var, panik yok ve önce sağlık diyerek ekiplerimiz tedbirlerini alarak yardım talebinde bulunan çınarlarımızın eksiklerini gideriyor. Özveriyle görevini yerine getiren mesai arkadaşlarıma cani gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid 19 Salgını nedeniyle Keşap Belediyesi 65 yaş üstü yaşlıların yardımına ‘Yaşayan Çınarlar’ Projesi ile destek oluyor.

Keşap Belediyesi Halkla İlişkiler ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri oluşturduğu iletişim hattı üzerinden yardım talebinde bulunan yaşlıların ihtiyaçlarını karşılıyor.

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, “Peygamber Efendimiz diyor ki ‘Yaşlılarımıza hürmet ve ikram, Allahü teâlâya saygıdandır’. Biz Çınarlarımıza sahip çıkıyoruz. Amacımız birlikteliğimizi, beraberliğimizi sağlıklı günlerde gösterdiğimiz gibi şu anda da devam ettirmek.  İşimizi gönülden yapıyoruz. Evlerinden çıkamayan 65 yaş ve üzeri büyüklerimizin talepleri doğrultusunda günlük alışveriş ve ihtiyaçlarına yardım etmek için ihtiyaç sahiplerimiz 05318900430‘u arayarak Halkla İlişkiler ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz ile her zaman hemşerilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Gün birlik günü, gün beraberlik günüdür. Panik yapmadan tedbir alarak birlikte başaracağız ve bugünler geride kalacak. Tedbir var, panik yok ve önce sağlık diyerek ekiplerimiz tedbirlerini alarak yardım talebinde bulunan çınarlarımızın eksiklerini gideriyor. Özveriyle görevini yerine getiren mesai arkadaşlarıma cani gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.