Kendileri minik yürekleri sınırlar aşıyor

EĞİTİM 26.01.2017 - 17:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2925+ kez okundu.
 

Kendileri minik yürekleri sınırlar aşıyor

Bulancak Müftülüğüne bağlı 04 - 06 yaş gurubunda eğitim gören minikler ve aileleri sömestr tatili öncesi bir araya geldiler.
04-06 yaş grubu Merve Kuran kursuyla birlikte Merkez Kız Kur’an Kursunda (Kubbeli Camii) eğitim gören öğrenci velilerine ilçe vaizi Adnan Cömert tarafından 'Allah (cc) bizlere emaneti olan yavrularımıza karşı görev ve sorumluluklarımız' konulu konferans verildi.Kurslara devam eden minik öğrenciler kendi aralarında topladıkları nakdi yardım paralarını Halep’e ulaştırılmak üzere ilçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu'na takdim ettiler.Programa katılan veliler, müftülük personelleri programın hazırlanmasın da emeği geçen, yapılan nakdi yardımların toplanmasına Rehberlik yapan kuran kursu öğreticileri; Şükran Gürsoy ve Yeşim Güner Hocaya teşekkür ettiler. Yapılan ikramlarla program sona erdi.   
Bulancak Müftülüğüne bağlı 04 - 06 yaş gurubunda eğitim gören minikler ve aileleri sömestr tatili öncesi bir araya geldiler.
04-06 yaş grubu Merve Kuran kursuyla birlikte Merkez Kız Kur’an Kursunda (Kubbeli Camii) eğitim gören öğrenci velilerine ilçe vaizi Adnan Cömert tarafından 'Allah (cc) bizlere emaneti olan yavrularımıza karşı görev ve sorumluluklarımız' konulu konferans verildi.
Kurslara devam eden minik öğrenciler kendi aralarında topladıkları nakdi yardım paralarını Halep’e ulaştırılmak üzere ilçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu'na takdim ettiler.
Programa katılan veliler, müftülük personelleri programın hazırlanmasın da emeği geçen, yapılan nakdi yardımların toplanmasına Rehberlik yapan kuran kursu öğreticileri; Şükran Gürsoy ve Yeşim Güner Hocaya teşekkür ettiler. Yapılan ikramlarla program sona erdi.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.