‘KENDİ ELEKTRİĞİMİZİ ÜRETECEĞİZ’

GÜNDEM 02.01.2019 - 16:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2388+ kez okundu.
 

‘KENDİ ELEKTRİĞİMİZİ ÜRETECEĞİZ’

Bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Antalya’da bulunan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar,
Antalya Büyükşehir Belediyesi Güneş Enerjisi Tesislerini de gezerek yerinde incelemelerde bulundu. Bulancak Belediyesi olarak, su depoları ve arıtma tesisleri başta olmak üzere, şantiye ve tüm birimlerimizde enerji giderlerini düşürmek için güneş enerjisinden elektrik üretmeyi düşündüklerini ifade eden Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Bu projeyle ilgili araştırmalarımız devam ediyor. Bu amaçla Antalya Büyükşehir Belediyesinin güneş enerji tesislerini yerinde inceleyerek sistemin kurulumu ve çalışma yöntemleri hakkında bilgi sahibi olduk. En kısa zamanda ilçemizde bu projeyi hayata geçirerek enerji giderlerimizi minimize edecek, enerjiden yaptığımız tasarrufu başka hizmetlerde değerlendireceğiz. Sürdürülebilir bir çevre için kaçınılmaz olan doğal kaynakları daha fazla kullanmak için bu tür projelerimiz devam edecektir” diye konuştu.
Bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Antalya’da bulunan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar,

Antalya Büyükşehir Belediyesi Güneş Enerjisi Tesislerini de gezerek yerinde incelemelerde bulundu.

Bulancak Belediyesi olarak, su depoları ve arıtma tesisleri başta olmak üzere, şantiye ve tüm birimlerimizde enerji giderlerini düşürmek için güneş enerjisinden elektrik üretmeyi düşündüklerini ifade eden Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Bu projeyle ilgili araştırmalarımız devam ediyor. Bu amaçla Antalya Büyükşehir Belediyesinin güneş enerji tesislerini yerinde inceleyerek sistemin kurulumu ve çalışma yöntemleri hakkında bilgi sahibi olduk. En kısa zamanda ilçemizde bu projeyi hayata geçirerek enerji giderlerimizi minimize edecek, enerjiden yaptığımız tasarrufu başka hizmetlerde değerlendireceğiz. Sürdürülebilir bir çevre için kaçınılmaz olan doğal kaynakları daha fazla kullanmak için bu tür projelerimiz devam edecektir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.