‘Kazasız bir seçim süreci geçirelim’

GÜNDEM 17.01.2019 - 16:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3659+ kez okundu.
 

‘Kazasız bir seçim süreci geçirelim’

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi ve sonrasında alınacak tedbirlerle ilgili toplantı Vali Harun Sarıfakıoğulları Başkanlığında yapıldı.
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Sarıfakıoğulları, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinin ülkemiz için hayırlı olmasını dileyerek, seçimlerin huzur ve güven ortamında geçmesi için her türlü önlemin alınmakta olduğunu söyledi.  Vali Sarıfakıoğulları, “Hepinizin bildiği üzere 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde alınacak tedbirleri konuşmak için bir araya geldik. Güvenlik önlemleri noktasında gerek Bakanlık talimatlarını, gerekse bizim idare olarak alınması gereken tedbirleri konuşacağız. Seçimlerin yönetimi ve denetiminde sorumlu olan Yüksek Seçim Kurulu’nun kararlarını da sizlere tebliğ edip bu talimatların yerine getirilmesi konusunda istişare sağlayacağız. Burada hepimizin amacı seçimlerin güven ve huzur içerisinde cereyan etmesi. Bu konuda hepimize sorumluluklar düşmekte. Bu sorumlulukları yerine getirirken az önce ifade ettiğim gibi Bakanlık emirleri ve Yüksek Seçim Kurulu kararları nirengi noktalarımız olacak.  İnşallah kazasız bir seçim sürecini hep beraber götürürüz” dedi.
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi ve sonrasında alınacak tedbirlerle ilgili toplantı Vali Harun Sarıfakıoğulları Başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Sarıfakıoğulları, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinin ülkemiz için hayırlı olmasını dileyerek, seçimlerin huzur ve güven ortamında geçmesi için her türlü önlemin alınmakta olduğunu söyledi. 

Vali Sarıfakıoğulları, “Hepinizin bildiği üzere 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde alınacak tedbirleri konuşmak için bir araya geldik. Güvenlik önlemleri noktasında gerek Bakanlık talimatlarını, gerekse bizim idare olarak alınması gereken tedbirleri konuşacağız. Seçimlerin yönetimi ve denetiminde sorumlu olan Yüksek Seçim Kurulu’nun kararlarını da sizlere tebliğ edip bu talimatların yerine getirilmesi konusunda istişare sağlayacağız. Burada hepimizin amacı seçimlerin güven ve huzur içerisinde cereyan etmesi. Bu konuda hepimize sorumluluklar düşmekte. Bu sorumlulukları yerine getirirken az önce ifade ettiğim gibi Bakanlık emirleri ve Yüksek Seçim Kurulu kararları nirengi noktalarımız olacak.  İnşallah kazasız bir seçim sürecini hep beraber götürürüz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.