‘Kazanan Giresun olsun’

GÜNDEM 04.02.2019 - 09:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3358+ kez okundu.
 

‘Kazanan Giresun olsun’

Giresun Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Kerim Aksu, Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları İl Teşkilatına ziyaret gerçekleştirdi.
Başkan Aksu, beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker ve Belediye Meclis Üyesi Şinasi Kabacaoğlu ile MHP İl Başkanlığını ziyaret etti. Başkan Aksu, il başkanlığı görevine atanan Ertuğrul Gazi Konal ile Belediye Başkan adayı Hasan Yılmaz’a başarılar diledi. Başkan Aksu, “Bu mesele parti meselesi değil. Hepimiz Giresun için çalışıyoruz. Hasan Yılmaz arkadaşımıza çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum. 31 Mart’ta kazanan Giresun olacak” dedi. Ziyaret anısına ülkücüler Başkan Aksu’ya çerçeveli Türk bayrağı hediye etti.  
Giresun Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Kerim Aksu, Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları İl Teşkilatına ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Aksu, beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker ve Belediye Meclis Üyesi Şinasi Kabacaoğlu ile MHP İl Başkanlığını ziyaret etti. Başkan Aksu, il başkanlığı görevine atanan Ertuğrul Gazi Konal ile Belediye Başkan adayı Hasan Yılmaz’a başarılar diledi. Başkan Aksu, “Bu mesele parti meselesi değil. Hepimiz Giresun için çalışıyoruz. Hasan Yılmaz arkadaşımıza çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum. 31 Mart’ta kazanan Giresun olacak” dedi.

Ziyaret anısına ülkücüler Başkan Aksu’ya çerçeveli Türk bayrağı hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.