Kaymakam Ulugölge'den sürpriz karne hediyesi

EĞİTİM 23.01.2017 - 17:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2545+ kez okundu.
 

Kaymakam Ulugölge'den sürpriz karne hediyesi

2016-2017 eğitim öğretim döneminin yarı yıl tatili 20 Ocak Cuma günü yapılan karne törenleri ile başladı. Bulancak ta da okullarda karneler dağıtılırken velilerde heyecanla çocuklarının karnelerini görmek için okul bahçelerinde beklediler.
Her okulda karne dağıtım töreni yapılırken Bulancak Barbaros ilkokulunda farklı bir tören vardı. Bu okulda Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge’nin de katıldığı farklı bir karne merasimine şahit olundu. Kaymakam Ulugölge, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma Komutanı Ütgm. Cihan Gültekin, İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız ve Okul Müdürü Musa Yavuz’un da hazır bulunduğu karne dağıtımı merasiminde 4. sınıf öğrencisi bir öğrenciye de karne alırken sürpriz bir hediye verildi. Karne dağıtımı için girilen sınıfta Kaymakam Ulugölge öğrencilere bir konuşma yaparak, "Her zaman çok iyi birer öğrenci ve insan olmalısınız. Derslerinize çalışmalı ve bu ülkeye ve topluma faydalı olarak hayatınız devam ettirmelisiniz. Çok okuyup iyi ve güzel işlere imza atmalısınız. Hepinize iyi tatiller" diyerek öğrencilere karnelerini verdi. Karnelerin dağıtımında en sonra verilecek karne öncesi karnesini alacak öğrencinin ismi okundu. Gamze Gür adlı öğrenci karnesini Kaymakam Ulugölge'den alırken sınıfa bir yaş günü pastası getirildi. Kaymakam Ulugölge, öğrenciye "Bugünün tarihi nedir" diye sordu. Öğrencide “20 Ocak Cuma” diye cevap verdi. Kaymakam Ulugölge de, “Bugün senin doğum gününmüş. Bunu nüfus müdürlüğümüzden öğrendim. İlkokullarımız da 20 Ocak'ta doğan tek öğrenci senmişsin. Bende bunu bugünde tebrik etmek istedim. Karneni alırken bu hediyeyi vererek sana bir sürpriz yapalım dedik" diyerek yaş pastayı birlikte kestiler.   
2016-2017 eğitim öğretim döneminin yarı yıl tatili 20 Ocak Cuma günü yapılan karne törenleri ile başladı. Bulancak ta da okullarda karneler dağıtılırken velilerde heyecanla çocuklarının karnelerini görmek için okul bahçelerinde beklediler.
Her okulda karne dağıtım töreni yapılırken Bulancak Barbaros ilkokulunda farklı bir tören vardı. Bu okulda Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge’nin de katıldığı farklı bir karne merasimine şahit olundu. 
Kaymakam Ulugölge, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma Komutanı Ütgm. Cihan Gültekin, İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız ve Okul Müdürü Musa Yavuz’un da hazır bulunduğu karne dağıtımı merasiminde 4. sınıf öğrencisi bir öğrenciye de karne alırken sürpriz bir hediye verildi. Karne dağıtımı için girilen sınıfta Kaymakam Ulugölge öğrencilere bir konuşma yaparak, "Her zaman çok iyi birer öğrenci ve insan olmalısınız. Derslerinize çalışmalı ve bu ülkeye ve topluma faydalı olarak hayatınız devam ettirmelisiniz. Çok okuyup iyi ve güzel işlere imza atmalısınız. Hepinize iyi tatiller" diyerek öğrencilere karnelerini verdi. Karnelerin dağıtımında en sonra verilecek karne öncesi karnesini alacak öğrencinin ismi okundu. Gamze Gür adlı öğrenci karnesini Kaymakam Ulugölge'den alırken sınıfa bir yaş günü pastası getirildi. Kaymakam Ulugölge, öğrenciye "Bugünün tarihi nedir" diye sordu. Öğrencide “20 Ocak Cuma” diye cevap verdi. Kaymakam Ulugölge de, “Bugün senin doğum gününmüş. Bunu nüfus müdürlüğümüzden öğrendim. İlkokullarımız da 20 Ocak'ta doğan tek öğrenci senmişsin. Bende bunu bugünde tebrik etmek istedim. Karneni alırken bu hediyeyi vererek sana bir sürpriz yapalım dedik" diyerek yaş pastayı birlikte kestiler. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.