Kaymakam Ulugölge, eğitim camiası ile bir araya geldi

EĞİTİM 06.02.2017 - 17:41, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2394+ kez okundu.
 

Kaymakam Ulugölge, eğitim camiası ile bir araya geldi

Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Bulancak'ta bulunan anaokulu,...
...ilkokul, ortaokul, lise, öğretmenevi, Halk eğitim merkezi, özel lise, öğretim kursu, yabancı dil kursu, etüt merkezleri, sürücü kursları ve özel öğrenci yurtları kurumlarında görev yapan 57 okul ve kurum  müdürü ile bir araya geldi.İlçe Milli Eğitim toplantı salonunda yapılan toplantı öncesinde 75. Yıl Anaokulu öğrencileri Kaymakam Ulugölge'ye hoş geldiniz çiçeği takdim ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut tarafından Kaymakam Ulugölge'ye brifing verildi.Kaymakam Ulugölge, "Mesaimin yüzde 50'sini eğitime ayırıyorum. Yönetimden çok yönetişimden yanayım. Sürece dahil olan, sorun çözen idareciler istiyoruz. İdareciliğin kitabı yok, idarecilik yapılarak öğrenilen bir sanattır. İdarecilikte başarılı olmak için üç şey gerekir; 1 - Yaptığımız işi öğrenmek, bunun için de mevzuatını, mevzuata nasıl ulaşabileceğimizi bilelim. 2 - Kıdemli ve tecrübeli meslek büyüklerimizden destek alalım ,akıl akıldan üstündür. 3 - Uyanık olmak, alıcıların açık olması, öğrenme istek ve gayreti içinde bulunmak" dedi.Kaymakam Ulugölge, her eğitim kademesinde hedef belirlenmesini, bölgenin yerel özelliklerinin avantaja çevrilmesi gerektiğini, mevzuatın yasaklamadığı her şeyin serbest olduğunu ve günlük hayatı kolaylaştırmak için kullanılabileceğini söyledi.  
Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Bulancak'ta bulunan anaokulu,...
...ilkokul, ortaokul, lise, öğretmenevi, Halk eğitim merkezi, özel lise, öğretim kursu, yabancı dil kursu, etüt merkezleri, sürücü kursları ve özel öğrenci yurtları kurumlarında görev yapan 57 okul ve kurum  müdürü ile bir araya geldi.
İlçe Milli Eğitim toplantı salonunda yapılan toplantı öncesinde 75. Yıl Anaokulu öğrencileri Kaymakam Ulugölge'ye hoş geldiniz çiçeği takdim ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut tarafından Kaymakam Ulugölge'ye brifing verildi.
Kaymakam Ulugölge, "Mesaimin yüzde 50'sini eğitime ayırıyorum. Yönetimden çok yönetişimden yanayım. Sürece dahil olan, sorun çözen idareciler istiyoruz. İdareciliğin kitabı yok, idarecilik yapılarak öğrenilen bir sanattır. İdarecilikte başarılı olmak için üç şey gerekir; 1 - Yaptığımız işi öğrenmek, bunun için de mevzuatını, mevzuata nasıl ulaşabileceğimizi bilelim. 2 - Kıdemli ve tecrübeli meslek büyüklerimizden destek alalım ,akıl akıldan üstündür. 3 - Uyanık olmak, alıcıların açık olması, öğrenme istek ve gayreti içinde bulunmak" dedi.
Kaymakam Ulugölge, her eğitim kademesinde hedef belirlenmesini, bölgenin yerel özelliklerinin avantaja çevrilmesi gerektiğini, mevzuatın yasaklamadığı her şeyin serbest olduğunu ve günlük hayatı kolaylaştırmak için kullanılabileceğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.