Kaymakam Yıldız'dan bir klip daha

GÜNDEM 07.01.2020 - 17:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3191+ kez okundu.
 

Kaymakam Yıldız'dan bir klip daha

Trabzon’un Dernekpazarı İlçesinin kültürel tanıtımı için hazırlanan HAYDE DERNEKPAZARI isimli müzikal tanıtım klibi yayınlandığı haftadan itibaren sosyal medyada paylaşım rekorları kırarak 1 milyon izleyiciye ulaştı.
Dernekpazarı Kaymakamı Bulancaklı hemşerimiz Murat Yıldız’ın sanat ve kurgu yönetmenliğini yaptığı, 1 yılı aşan çekim ve montaj süreci sonunda,  Dernekpazarının kendi türkülerinin seslendirildiği klipte; 7’de 70’e Dernekpazarı’nın farklı kesimlerinden yerel sanatçıları, işçileri, esnafları, ev hanımı, emeklileri, öğretmenleri, iş adamları ve öğrencilerin yanı sıra Araştırmacı-Yazar Sadık Albayrak ve Dernekpazarı Kaymakamı Murat Yıldız da klipte yer aldı. Kaymakam Yıldız ve Dernekpazarı İlçe halkı, Sosyal medyada kısa sürede büyük beğeni toplayan klibe olan desteklerinden ötürü, Dernekpazarlı olan Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Berat Albayrak’a teşekkür ettiler. Klipte aynı zamanda Kaymakam Yıldız'ın ikiz çocukları Mehmet Emir ve Akif Emre Yıldız'da yer aldı. Klibi izlemek için; https://youtu.be/NZoAzdOGva8
Trabzon’un Dernekpazarı İlçesinin kültürel tanıtımı için hazırlanan HAYDE DERNEKPAZARI isimli müzikal tanıtım klibi yayınlandığı haftadan itibaren sosyal medyada paylaşım rekorları kırarak 1 milyon izleyiciye ulaştı.

Dernekpazarı Kaymakamı Bulancaklı hemşerimiz Murat Yıldız’ın sanat ve kurgu yönetmenliğini yaptığı, 1 yılı aşan çekim ve montaj süreci sonunda,  Dernekpazarının kendi türkülerinin seslendirildiği klipte; 7’de 70’e Dernekpazarı’nın farklı kesimlerinden yerel sanatçıları, işçileri, esnafları, ev hanımı, emeklileri, öğretmenleri, iş adamları ve öğrencilerin yanı sıra Araştırmacı-Yazar Sadık Albayrak ve Dernekpazarı Kaymakamı Murat Yıldız da klipte yer aldı.

Kaymakam Yıldız ve Dernekpazarı İlçe halkı,

Sosyal medyada kısa sürede büyük beğeni toplayan klibe olan desteklerinden ötürü, Dernekpazarlı olan Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Berat Albayrak’a teşekkür ettiler. Klipte aynı zamanda Kaymakam Yıldız'ın ikiz çocukları Mehmet Emir ve Akif Emre Yıldız'da yer aldı.

Klibi izlemek için; https://youtu.be/NZoAzdOGva8

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.