KAYMAKAM YILDIZ, DUR DURAK BİLMİYOR

GÜNDEM 06.07.2020 - 16:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3532+ kez okundu.
 

KAYMAKAM YILDIZ, DUR DURAK BİLMİYOR

Dereli Kaymakam vekilliği görevinde bulunduğu zamanlarda önemli hizmetlere imza atan Kaymakam Yıldız, aynı tempo ile Dernekpazarı Kaymakamlığını da başarılı bir şekilde sürdürüyor.
Bulancak’ta emekli öğretmen Aydın Yıldız’ın oğlu Dernekpazarı Kaymakamı hemşerimiz Murat Yıldız Dernekpazarı’nda tüm okul bahçelerinde düzenleme yaptırdı. Kaymakam Murat Yıldız gazetemize yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin güvenliği ve daha güzel bir çevre görünümü için; İlçemizdeki tüm okulların bahçelerinin asfaltlanmasına başlandı” dedi. Çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Yıldız ilgililerden bilgi alarak, “Okullarımızın çevre düzenlemesine katkı sağlayan ve emek veren tüm kurum, belediye, teşkilat ve kişilere teşekkür ederiz” diye konuştu. 
Dereli Kaymakam vekilliği görevinde bulunduğu zamanlarda önemli hizmetlere imza atan Kaymakam Yıldız, aynı tempo ile Dernekpazarı Kaymakamlığını da başarılı bir şekilde sürdürüyor.

Bulancak’ta emekli öğretmen Aydın Yıldız’ın oğlu Dernekpazarı Kaymakamı hemşerimiz Murat Yıldız Dernekpazarı’nda tüm okul bahçelerinde düzenleme yaptırdı.

Kaymakam Murat Yıldız gazetemize yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin güvenliği ve daha güzel bir çevre görünümü için; İlçemizdeki tüm okulların bahçelerinin asfaltlanmasına başlandı” dedi.
Çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Yıldız ilgililerden bilgi alarak, “Okullarımızın çevre düzenlemesine katkı sağlayan ve emek veren tüm kurum, belediye, teşkilat ve kişilere teşekkür ederiz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.