Kaymakam Üncü, Kadınlar gününü kutladı

GÜNDEM 08.03.2019 - 17:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3644+ kez okundu.
 

Kaymakam Üncü, Kadınlar gününü kutladı

Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Bulancak Organize Sanayisinde faaliyet yürüten Ünitex Tekstildeki çalışan bayanların Kadınlar Gününü kutlayarak karanfil dağıttı.
Çalışan bayanlar ise Kaymakam Üncü’nün bu ince davranışından dolayı teşekkür etti. Kaymakam Üncü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajında şu ifadelere yer verdi; ’Bir toplumun çağdaşlık yolunda gösterdiği ilerleme, o toplumun kadına olan bakışı ona duyduğu saygı, verilen hak ve sorumluluklarla ölçülür. Ülkemizde her alanda giderek güçlenen ve her kesimde adını duyuran Türk kadını uygar ve gelişen ülkemizin temelini oluşturur. Üreten ve eğitilmiş kadınların sayısını arttırmak bizim temel hedefimiz olmalıdır. Kadının en önemli vasıflarından biri anne olmasıdır. Bizim inancımızda ve kültürümüzde annelerimiz çok önemli bir yere sahiptir. Toplumun temel taşıdır. Bu sebeple sağlıklı nesillerin yetişebilmesi için kadınların eğitimi öncelikli konular arasında yer almalıdır. Toplumun yarısını oluşturan kadınların ihmal edildiği bir toplumun mevcudiyetini sağlıklı bir şekilde sürdürmesinin mümkün olmadığına inanıyorum. Bu sebeple kadınların, toplumsal, ekonomik ve siyasal alanda konumlarını güçlendirmek, ön yargı ve ayrımcılığı yok etmek için kamu kurumlarından yerel yönetimlere, sivil toplum kuruluşlarından medyaya kadar toplumun tüm kesimlerinin mücadele etmesine ihtiyaç vardır. Bu duygu ve düşüncelerle Dünya Kadınlar Günü'nün tüm Dünyada ve ülkemizde kadınların eşit ve huzurlu bir yaşam sürdüğü, özlem ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmasını temenni ederim’  
Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Bulancak Organize Sanayisinde faaliyet yürüten Ünitex Tekstildeki çalışan bayanların Kadınlar Gününü kutlayarak karanfil dağıttı.

Çalışan bayanlar ise Kaymakam Üncü’nün bu ince davranışından dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Üncü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajında şu ifadelere yer verdi; ’Bir toplumun çağdaşlık yolunda gösterdiği ilerleme, o toplumun kadına olan bakışı ona duyduğu saygı, verilen hak ve sorumluluklarla ölçülür. Ülkemizde her alanda giderek güçlenen ve her kesimde adını duyuran Türk kadını uygar ve gelişen ülkemizin temelini oluşturur.
Üreten ve eğitilmiş kadınların sayısını arttırmak bizim temel hedefimiz olmalıdır. Kadının en önemli vasıflarından biri anne olmasıdır. Bizim inancımızda ve kültürümüzde annelerimiz çok önemli bir yere sahiptir. Toplumun temel taşıdır. Bu sebeple sağlıklı nesillerin yetişebilmesi için kadınların eğitimi öncelikli konular arasında yer almalıdır.
Toplumun yarısını oluşturan kadınların ihmal edildiği bir toplumun mevcudiyetini sağlıklı bir şekilde sürdürmesinin mümkün olmadığına inanıyorum. Bu sebeple kadınların, toplumsal, ekonomik ve siyasal alanda konumlarını güçlendirmek, ön yargı ve ayrımcılığı yok etmek için kamu kurumlarından yerel yönetimlere, sivil toplum kuruluşlarından medyaya kadar toplumun tüm kesimlerinin mücadele etmesine ihtiyaç vardır.
Bu duygu ve düşüncelerle Dünya Kadınlar Günü'nün tüm Dünyada ve ülkemizde kadınların eşit ve huzurlu bir yaşam sürdüğü, özlem ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmasını temenni ederim’


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.