Kaymakam Üncü'den esnaf ziyaretleri

GÜNDEM 28.12.2018 - 17:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 1845+ kez okundu.
 

Kaymakam Üncü'den esnaf ziyaretleri

Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü ilçe merkezindeki esnafları ziyaret etti.
Kaymakam Üncü, 28 Aralık 2018 Cuma günü Esnafa bereketli ve hayırlı kazançlar diledi. Kaymakam Üncü esnafla sohbet edip sıkıntılarını dinledi. Esnaf ve vatandaşlar, Kaymakam Üncü' nün ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını belirttiler. Bulancak’a atandığı günden itibaren vatandaşla samimi bir iletişim kuran Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, makamındaki işlerinden fırsat bulduğunda da kendisini davet eden esnafın davetini de kırmayarak esnafı iş yerinde ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulunuyor.  Hükümet caddesindeki esnaf ziyaretinde esnafla yakından ilgilenen Kaymakam Üncü, kendisine iletilen sıkıntıları dinledi ve çözümler için gerekli çalışmayı yapacağını söyleyerek, “Devletimizin görevi vatandaşın derdini dinlemek ve çare bulmaktır. Bugünde değerli esnafımızı ziyaret ederek işyerlerinde hem çaylarını içtik hem de fikir alış verişinde bulunduk. Bu esnaf ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.    
Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü ilçe merkezindeki esnafları ziyaret etti.

Kaymakam Üncü, 28 Aralık 2018 Cuma günü Esnafa bereketli ve hayırlı kazançlar diledi. Kaymakam Üncü esnafla sohbet edip sıkıntılarını dinledi. Esnaf ve vatandaşlar, Kaymakam Üncü' nün ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını belirttiler.

Bulancak’a atandığı günden itibaren vatandaşla samimi bir iletişim kuran Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, makamındaki işlerinden fırsat bulduğunda da kendisini davet eden esnafın davetini de kırmayarak esnafı iş yerinde ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulunuyor.  Hükümet caddesindeki esnaf ziyaretinde esnafla yakından ilgilenen Kaymakam Üncü, kendisine iletilen sıkıntıları dinledi ve çözümler için gerekli çalışmayı yapacağını söyleyerek, “Devletimizin görevi vatandaşın derdini dinlemek ve çare bulmaktır. Bugünde değerli esnafımızı ziyaret ederek işyerlerinde hem çaylarını içtik hem de fikir alış verişinde bulunduk. Bu esnaf ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.