Kaymakam Ulugölge'den TÜGVA Bulancak'ı ziyaret

GÜNDEM 23.11.2017 - 14:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2837+ kez okundu.
 

Kaymakam Ulugölge'den TÜGVA Bulancak'ı ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Gençlik Söyleşilerinin bu haftaki konuğu Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge oldu.
Her Pazartesi akşamı yapılan Gençlik Söyleşilerinin bu haftaki konuğu olan Kaymakam Ulugölge söyleşi önce TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti. Kaymakam Ulugölge’ye vakıf ile ilgili bilgi veren TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin, "Yaklaşık 4 ay önce aldığımız bu kutlu görevde bugün itibariyle ana teşkilatlanmamızı tamamladık. Haftanın hemen her günü vakfımızın içinde ve dışında faaliyetler yapmaya gayret ediyoruz" dedi. Toplumun geneline hitap etmek istediklerini belirten Göktekin, kimsenin kendini yabancı hmediği, kendinden bir parça bulduğu, hizmet aldığı bir vakıf olma yolunda emin adımlarla yürüdüklerini söyledi. Maddi manevi çalışmalarda kendilerine destek veren özellikle Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar olduğunu belirterek Kaymakam Ulugölge’den de destek istedi. Kaymakam Ulugölge ise, TÜGVA Bulancak’a yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; Tügva’nın önemli bir misyon yüklendiğini söyledi. Tügva ile daha çok bir araya gelmek ve onları dinlemek istediklerini ifade eden Ulugölge, Tügva’nın taleplerinin takipçisi olacağını, Tügva’dan desteklerini esirgemeyeceklerini belirtti. Bir milletin geleceğini garanti altına alması için gençlere yatırım yapması gerektiğini belirten Ulugölge, "Milletimizin en değerli varlığı gençlerdir. Gençlerimizin milli ve manevi değerlere sahip çıkması çok önemlidir. Bu vesileyle yeni bir oluşum içine girmiş olan TÜGVA yönetimine başarılar diliyorum" diye konuştu. Gençlerle yaptığı vizyon ve ufuk açıcı söyleşinin ardında Bulancaklı hemşehrimiz, Erzurum’da okuyan üniversite öğrencimiz Muhammed Aydın gençlere gitarı ile ezgi ve ilahi dinletisi yaptı. 
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Gençlik Söyleşilerinin bu haftaki konuğu Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge oldu.

Her Pazartesi akşamı yapılan Gençlik Söyleşilerinin bu haftaki konuğu olan Kaymakam Ulugölge söyleşi önce TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti. Kaymakam Ulugölge’ye vakıf ile ilgili bilgi veren TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin, "Yaklaşık 4 ay önce aldığımız bu kutlu görevde bugün itibariyle ana teşkilatlanmamızı tamamladık. Haftanın hemen her günü vakfımızın içinde ve dışında faaliyetler yapmaya gayret ediyoruz" dedi.

Toplumun geneline hitap etmek istediklerini belirten Göktekin, kimsenin kendini yabancı hmediği, kendinden bir parça bulduğu, hizmet aldığı bir vakıf olma yolunda emin adımlarla yürüdüklerini söyledi. Maddi manevi çalışmalarda kendilerine destek veren özellikle Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar olduğunu belirterek Kaymakam Ulugölge’den de destek istedi.

Kaymakam Ulugölge ise, TÜGVA Bulancak’a yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; Tügva’nın önemli bir misyon yüklendiğini söyledi. Tügva ile daha çok bir araya gelmek ve onları dinlemek istediklerini ifade eden Ulugölge, Tügva’nın taleplerinin takipçisi olacağını, Tügva’dan desteklerini esirgemeyeceklerini belirtti. Bir milletin geleceğini garanti altına alması için gençlere yatırım yapması gerektiğini belirten Ulugölge, "Milletimizin en değerli varlığı gençlerdir. Gençlerimizin milli ve manevi değerlere sahip çıkması çok önemlidir. Bu vesileyle yeni bir oluşum içine girmiş olan TÜGVA yönetimine başarılar diliyorum" diye konuştu.

Gençlerle yaptığı vizyon ve ufuk açıcı söyleşinin ardında Bulancaklı hemşehrimiz, Erzurum’da okuyan üniversite öğrencimiz Muhammed Aydın gençlere gitarı ile ezgi ve ilahi dinletisi yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.