Kaymakam Baştürk için tören düzenlendi

GÜNDEM 18.03.2020 - 17:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2609+ kez okundu.
 

Kaymakam Baştürk için tören düzenlendi

Giresun'da, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Espiye Kaymakamı Dede Musa Baştürk için tören düzenlendi.
Evinde rahatsızlandıktan sonra kaldırıldığı hastanede ölen Baştürk'ün Türk bayrağına sayılı naaşı, Giresun Hükümet Konağı önündeki alana getirildi.  Burada düzenlenen törene, Baştürk'ün yakınlarının yanı sıra Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, kaymakamlar ve ilçe belediye başkanları katıldı. Baştürk'ün cenazesi Erzincan Merkez Terzi Baba Camisi'nde, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. Evinde bulunduğu sırada rahatsızlanan Baştürk, ambulansla Espiye Devlet Hastanesine kaldırılmış ve kalp krizi geçirdiği belirlemişti. Baştürk, buradaki ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Giresun Üniversitesi Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti.  
Giresun'da, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Espiye Kaymakamı Dede Musa Baştürk için tören düzenlendi.

Evinde rahatsızlandıktan sonra kaldırıldığı hastanede ölen Baştürk'ün Türk bayrağına sayılı naaşı, Giresun Hükümet Konağı önündeki alana getirildi. 

Burada düzenlenen törene, Baştürk'ün yakınlarının yanı sıra Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, kaymakamlar ve ilçe belediye başkanları katıldı.

Baştürk'ün cenazesi Erzincan Merkez Terzi Baba Camisi'nde, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

Evinde bulunduğu sırada rahatsızlanan Baştürk, ambulansla Espiye Devlet Hastanesine kaldırılmış ve kalp krizi geçirdiği belirlemişti. Baştürk, buradaki ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Giresun Üniversitesi Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.