KARAVAN TUTKUNLARI GİRESUN’DA

GÜNDEM 19.07.2019 - 17:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3500+ kez okundu.
 

KARAVAN TUTKUNLARI GİRESUN’DA

Zonguldak’tan “Büyük Karadeniz Kamp ve Karavan Harekâtı” sloganıyla yola çıkan “Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneği” üyeleri Giresun’a geldi.
Dernek üyesi olan 60 kişilik bir grup sabah saatlerinde kamp yaptıkları Piraziz Şeyhli Köyünden yola çıkarak şehir merkezine geldiler. Giresun Belediyesi şehrimize gelen misafirlere ev sahipliği yaptı. Gemilerçekeği Mahallesi Botanik Park’ta mola veren kafileye dinlenmeleri sırasında Giresun Simidi, Giresun Pastası, Giresun Gazozu, Giresun Kalite Fındık, çay, su ve kahve ikramlarında bulunuldu. Karavanlarını Botanik Parka bırakan kafileye rehber eşliğinde belediye araçları ile beraber Kale ve küçük bir Giresun turu da yaptırıldı. Karavan tutkunları Giresun’a geldiklerinden ve Giresun Belediyesi tarafından kendilerine gösterilen ilgi, alaka ve misafirperverlikten dolayı son derece memnun kaldıklarını ifade ettiler. Ayrıca gelecek yılda aynı ziyareti yapmayı planladıklarını ve bu sefer Giresun’da kamp yapmak istediklerini de belirttiler. Gelen kafile ile yakından ilgilenen Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden, kendilerini şehrimizde ağırlamaktan memnun kaldıklarını, Giresun’unda karavan turizmine çok elverişli olduğunu ve belediye olarak çeşitli alt yapısını oluşturarak projelendireceklerini söyledi.
Zonguldak’tan “Büyük Karadeniz Kamp ve Karavan Harekâtı” sloganıyla yola çıkan “Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneği” üyeleri Giresun’a geldi.

Dernek üyesi olan 60 kişilik bir grup sabah saatlerinde kamp yaptıkları Piraziz Şeyhli Köyünden yola çıkarak şehir merkezine geldiler. Giresun Belediyesi şehrimize gelen misafirlere ev sahipliği yaptı. Gemilerçekeği Mahallesi Botanik Park’ta mola veren kafileye dinlenmeleri sırasında Giresun Simidi, Giresun Pastası, Giresun Gazozu, Giresun Kalite Fındık, çay, su ve kahve ikramlarında bulunuldu.

Karavanlarını Botanik Parka bırakan kafileye rehber eşliğinde belediye araçları ile beraber Kale ve küçük bir Giresun turu da yaptırıldı.

Karavan tutkunları Giresun’a geldiklerinden ve Giresun Belediyesi tarafından kendilerine gösterilen ilgi, alaka ve misafirperverlikten dolayı son derece memnun kaldıklarını ifade ettiler. Ayrıca gelecek yılda aynı ziyareti yapmayı planladıklarını ve bu sefer Giresun’da kamp yapmak istediklerini de belirttiler.

Gelen kafile ile yakından ilgilenen Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden, kendilerini şehrimizde ağırlamaktan memnun kaldıklarını, Giresun’unda karavan turizmine çok elverişli olduğunu ve belediye olarak çeşitli alt yapısını oluşturarak projelendireceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.