Karataşların acı günü

VEFAT 10.12.2018 - 17:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4961+ kez okundu.
 

Karataşların acı günü

Bölgemizin önemli firmalarından Fındıkkale Turizm’in sahibi Sabri Karataş’ın oğlu İsmail Arslan Karataş, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Pazar günü İstanbul Dudullu’da bulunan Fındıkkale yazıhanesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İsmail Arslan Karataş, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Sami Karataş’ın kardeşi, Muammer ve Serdar Karataş’ın ağabeyleri, evli ve 2 çocuk babası 46 yaşındaki İsmail Arslan Karataş’ın naaşı Pazartesi günü Bulancak’ta ki evine getirildi. Acılı aile taziyelerini baba evinde kabul ettikten sonra Karataş’ın cenazesi Salı günü(bugün) Orta Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Bulancak Samugüney Köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecek. Merhum İsmail Arslan Karataş’a Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.  
Bölgemizin önemli firmalarından Fındıkkale Turizm’in sahibi Sabri Karataş’ın oğlu İsmail Arslan Karataş, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Pazar günü İstanbul Dudullu’da bulunan Fındıkkale yazıhanesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İsmail Arslan Karataş, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Sami Karataş’ın kardeşi, Muammer ve Serdar Karataş’ın ağabeyleri, evli ve 2 çocuk babası 46 yaşındaki İsmail Arslan Karataş’ın naaşı Pazartesi günü Bulancak’ta ki evine getirildi. Acılı aile taziyelerini baba evinde kabul ettikten sonra Karataş’ın cenazesi Salı günü(bugün) Orta Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Bulancak Samugüney Köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecek. Merhum İsmail Arslan Karataş’a Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.